Esmaesitlus - Avatar 3D

Esmaesitlus - Avatar 3D

Avatar Sneak Peek

0h 20min  |  Action-thriller  |  Kinodes alates: 21.08.2009

Uuel Forum Cinemas Kinoklubil on rõõm kutsuda Sind esimesena külastama täiesti uut ja seninägematut maailma!

Reedel, 21. augustil avaneb ainukordne võimalus Coca-Cola Plaza digitaalselt 3D-ekraanilt näha James Cameroni tutvustamas oma uut filmi "Avatar".

Kinosõbrad saavad lõpuks ometi oma silmaga näha, mida kujutab endast tipplavastaja James Cameroni uus, suurejooneline 3D-seiklus ja seda täiesti TASUTA!

See eksklusiivne pilguheit leiab aset valitud kinodes üle terve planeedi ainult ühel päeval ja AINULT 3D-formaadis! Eestis saab „Avatari“ filmi tutvustust ja valitud 3D-stseene näha reedel, Coca-Cola Plaza 1. saalis algusega kell 17:40, 19:10 ja 20:30! Ürituse pikkuseks on orienteeruvalt 20 minutit.

Piletid üritusele on nüüdseks kõik välja jagatud!

James Cameroni „Avatar“ jõuab siinse planeedi kinoekraanidele käesoleva aasta 18.detsembril. See on Cameroni esimene mängufilm pärast seda, kui 12 aastat tagasi purustas "Titanic" kõikvõimalikud publiku- ja kassarekordid.

"Avatar“ on eepiline ulmeseiklus, kus James Cameron viib meid uskumatusse uude maailma, millesarnast ei ole me eales varem näinud. Filmi tegevus toimub kaugel planeedil nimega Pandora. Filmi peategelast ootab ees pikk ja raske teekond lunastuseni, mille käigus peab ta alustama kangelaslikku võitlust päästmaks meie tsivilisatsioon.

Filmi kesksetes osades astuvad üles Sam Worthington („Terminaator: Lunastus“), Zoe Saldana („Star Trek“), Sigourney Weaver („Alien“), Stephen Lang („Populaarsed vaenlased“), Michelle Rodriguez („Teadmata kadunud“), Giovanni Ribisi („Tõlkes kaduma läinud“), CCH Pounder („Räpane Mackey“) jpt. Filmi revolutsioonilised eriefektid pärinevad kompaniilt nimega WETA, kus valminud efektid sellistele linateostele nagu „Sõrmuste isand“, „King Kong“ jpt.

Filmi idee tekkis Cameroni peas esmakordselt juba 14 aastat tagasi, kui veel ei eksisteerinud tehnoloogiat, mis võimaldanuks tal oma nägemuse ellu viia. Nüüd, mil vajalik tehnoloogia on leiutatud ja töö filmi endaga on kestnud juba neli pikka aastat, pakub „Avatar“ meile unustamatu ja täiesti uuelaadse kinoelamuse, kus filmi tegemiseks vajalik teedrajav tehnoloogia taandub kaasakiskuva, emotsionaalse loo ees...

Ja mida muud ongi enam lisada – kohtume Coca-Cola Plazas, kus Sulle avanevad uksed maagilisse filmimaailma. Tule avasta Avatar.

Unustamatut kinoelamust soovides,

Sinu Kinoklubi


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.