Kung fu panda

Kung fu panda

Kung Fu Panda

1h 32min  |  Animatsioon  |  Kinodes alates: 06.06.2008

Po on noor hakkaja pandakaru, kelle pähe ei mahu muud peale kung fu. Kuna ta on aga ka parajalt paks ja kaunikesti kohmakas, siis ei tule sellest kunagi midagi head, kui ta oma isa nuudlipoes treenida proovib. Suur on kõigi üllatus, kui Po valitakse välja selleks, et viia ellu iidne ennustus ning päästa rahulik org kurja vaenlase käest. Po elab kui unenäos, kui saab treenida koos legendaarse Vihase Viisikuga, Mao, Ritsiku, Ahvi, Kure ja Tiigriga, ning veel nende õpetaja Shifu käe all! Aga ilus aeg lõpeb ruttu, kui 20 aastat vangis istunud kättemaksuhimuline lumeleopard Tai Lung põgeneb ning asub nende poole teele. Kas Po saab hakkama peaaegu võimatuna näiva ülesandega omandada kung fu suurimad saladused enne otsustavat heitlust?

”Kung fu panda” on tormakas tempos ülimalt lustakas animakomöödia igas vanuses vaatajale. Eestikeelses versioonis on oma hääle andnud tegelaskujudele Tarmo Männard, Marko Matvere, Janne Shevtshenko, Eva Püssa, Janek Joost, Jaanus Orgulas, Margus Tabor jt. Lavastajateks Mark Osborne ja John Stevenson, eestikeelse dublaazhi valmimise eest vastutab Peeter Urbla.

NB! COCA-COLA PLAZAS LINASTUVAD HETKEL EESTI- JA VENEKEELNE VERSIOON! KINOS KOSMOS LINASTUB FILMI INGLISKEELNE VERSIOON EESTI- JA VENEKEELSETE SUBTIITRITEGA!


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.