Madagaskar 2

Madagaskar 2

Madagascar 2

1h 30min  |  Animatsioon  |  Kinodes alates: 12.12.2008

Lõvi Alex, sebra Marty, kaelkirjak Melman ja jõehobu Gloria on ikka veel Madagaskaril, kuid vahepealse aja jooksul on sündinud sedavõrd hullumeelne plaan, et see võib isegi toimida. Nimelt on suutnud ettevõtlikud pingviinid seada töökorda vana lennukivraki ning nüüd kavatsevad sõbrad sellega tagasi koju lennata. Paraku püsib sõiduk õhus ainult natuke aega, millele järgneb hädamaandumine Aafrika südames. Seal kohtavad nad esmakordselt elus liigikaaslasi ning tutvuvad oma juurtega.



Taasleitud sugulased, romantilised rivaalid, salakavalad kütid ja uudishimulikud turistid on vaid mõned tegurid, mis muudavad Aafrika üheks erakordseks paigaks. Ent kas see on ikka parem kui nende kallis kodu, Central pargi loomaaed?

Lustiline animakomöödia ”Madagaskar 2” on järg 2005. aasta kassatükile, ainult et ERINEVALT ESIMESEST OSAST RÄÄGIVAD TEGELASED NÜÜD PUHTAS EESTI KEELES! Neile annavad oma hääle Karol Kuntsel, Andero Ermel, Evelin Pang, Argo Aadli, Mait Malmsten, Raivo E. Tamm, Andrus Vaarik, Anne Reeman, Toomas Lõhmuste, Janek Joost jt. Dublaazhi valmimist juhtis Peeter Urbla (“Kung fu panda”). Filmi lavastajateks on selgi korral Tim McGrath ja Eric Darnell, originaalis teevad häält Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith jpt.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.