Ööd Rodanthe'is

Ööd Rodanthe'is

Nights in Rodanthe

1h 37min  |  Romantiline draama  |  Kinodes alates: 14.11.2008

Adrienne Willise (Diane Lane) elu on kaoses. Naise truudusetu abikaasa soovib koju tagasi tulla, et uuesti alustada. Teismeline tütar protestib oma ema iga otsuse vastu ega taha kuuldagi rahu sõlmimisest. Selleks, et veidi järele mõelda, läheb Adrienne mere ääres asuvasse Rodanthe’i linnakesse, et hoolitseda paar päeva oma sõbrannale kuuluva võõrastemaja eest.



Rahu tal seal leida ei õnnestu, sest ilmateade ennustab tugevat tormi. Lisaks sellele ilmub kohale sarmikas Paul Flanner (Richard Gere), kes on võõrastemaja ainus külaline. Ka Paul pole seal mitte lõbu pärast, vaid põgenemas isiklikku elu raputava kriisi eest. Tormi lähenedes pöörduvad need kaks lohutuse leidmiseks teineteise poole ning neile saab osaks maagiline nädalavahetus, mille mõju tunnevad mõlemad kogu ülejäänud elu.

”Ööd Rodanthe’is” on romantiline draama, mille aluseks on Nicholas Sparksi (“Message in a Bottle”, “The Notebook”) samanimeline romaan. Osades Richard Gere (“Truudusetu”), Diane Lane (“Toscana päikese all”), James Franco (“Ananassiekspress”), Scott Glenn (“Bourne’i ultimaatum”), Christopher Meloni (“Law & Order”), Viola Davis (“Paranoia”) jt. Lavastas George C. Wolfe (“Lackawanna Blues”).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.