Eragon

Eragon

1h 44min  |  Muinasjutt  |  Kinodes alates: 15.12.2006

Üks poiss...

Üks lohe...

Maailm täis seiklusi.

Kui Eragon leiab metsast sileda sinise kivi, peab ta seda vaese talupoisi õnnelikuks avastuseks: võib-olla saab selle eest perele talveks liha varuda. Ent kui kivist koorub ilus, safiirsinine lohepoeg, mõistab Eragon peagi, et on komistanud pärandi otsa, mis on peaaegu niisama vana kui Impeerium ise.

Üleöö võtab tema lihtne elu onu Garrow’ talus pöörde ja ta leiab end hukatuslikust uuest maailmast, täis saatusekäike, võlukunsti ja võimu. Juhiks vaid iidne mõõk ja vana jutuvestja Bromi nõuanded, peavad Eragon ja noor lohe Saphira pääsema eemale ohtlikest väljadest ja tumedatest vaenlastest Impeeriumis, mida valitseva kuninga kurjusel pole piire.

Kas Eragon suudab astuda legendaarsete Loheratsanike jälgedes? Impeeriumi saatus võib olla tema kätes...

”Eragon” on Christopher Paolini samanimelise menuromaani alusel vändatud fantaasiaküllane seiklusfilm, millega teeb oma lavastajadebüüdi hinnatud eriefektimeister Stefan Fangermeyer (”Reamees Ryani päästmine”). Osades uustulnuk Edward Speleers, Jeremy Irons (”Taevane kuningriik”), John Malkovich (”Pöidlaküüdi reisijuht galaktikas”), Robert Carlyle (”Trainspotting”), Djimon Hounsou (”Gladiaator”), Garrett Hedlund (”Trooja”), Sienna Guillory (”Resident Evil 2”) jt.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.