Koera kättemaks

Koera kättemaks

Strays

1h 33min  |  Komöödia, Seiklus  |  Kinodes alates: 25.08.2023

Koer on inimese parim sõber, aga mis saab siis, kui tema peremeheks satub tõeline mölakas?? Komöödia "Koera kättemaks" on... veidi teistsugune koerafilm, mis ei ole kindlasti mõeldud lastele ega nõrganärvilistele.

Kui armas ja naiivne terjer Reggie (Will Ferrell) oma vastiku ja õela omaniku Dougi (Will Forte) poolt suures linnas maha jäetakse, on koer kindel, et tema jaoks kallil mehel oli selleks väga hea põhjus. Ent siis satub tema teele elutark, ropusuine hulkur nimega Bug (Jamie Foxx), kes usub vabadusse ning on kindel, et omanikud on ainult lollidele. Tema abiga saab Reggie aru, et oli toksilises suhtes, nähes viimaks selgelt, milline südametu jätis Doug tegelikult olnud on. Selline käitumine ei tohi jääda karistuseta.

Nendega tulevad kaasa Bugi sõbrad, oma omaniku poolt uue kutsika saabumisel kõrvale heidetud lambakoer Maggie (Isla Fisher) ja ärevushäirete all kannatav Taani dogi Hunter (Randall Park). Üheskoos asutakse seiklusrikkale teekonnale, eesmärgiga leida üles Reggie kodu... ja panna Doug tasuma oma pattude eest, hammustades küljest ta kõige lemmikum kehaosa (vihje: see ei ole jalg!).

Lavastajaks Josh Greenbaum ("Barb and Star Go to Vista Del Mar"), stsenaristiks Dan Perrault ("American Vandal"). Osades Will Ferrell ("Barbie"), Oscari-võitja Jamie Foxx ("Baby Driver"), Will Forte ("MacGruber"), Isla Fisher ("Pulmakütid"), Randall Park ("Always Be My Maybe"), Josh Gad ("Kaunitas ja koletis"), Harvey Guillén ("What We Do in the Shadows"), Rob Riggle ("Pohmakas"), Brett Gelman ("Stranger Things"), Jamie Demetriou (The Afterparty) ja Sofia Vergara ("Modern Family").

Lavastaja: Josh Greenbaum


Levitaja: Estonian Theatrical Distribution OÜ
Lavastaja: Josh Greenbaum
Osatäitjad: Will Ferrell, Jamie Foxx, Sofia Vergara, Isla Fisher


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid