Tont

Tont

The Boogeyman

1h 38min  |  Põnevik, Õudus, Müsteerium  |  Kinodes alates: 02.06.2023

Ta tuleb su laste järele... Ja teda ei peata miski. "Tont" on õuduskirjanik Stephen Kingi lühijutul põhinev verdtarretav õudusfilm.

Keskkooliõpilane Sadie Harper (Sophie Thatcher) ja tema noorem õde Sawyer (Vivien Lyra Blair) püüavad üle saada oma ema hiljutisest surmast. Nende terapeudist isa Will (Chris Messina) ei suuda tütardele tuge pakkuda, sest tegeleb omaenda valuga. Ühel päeval ilmub nende koju Willi meeleheitel patsient ning šokeerivast vahejuhtumist jääb maha midagi üleloomulikku. See on miski, mis varitseb peresid ning toitub oma ohvrite kannatustest...

Luupainajaliku õudusfilmi “Tont” aluseks on vanameister Stephen Kingi poolt 1973. aastal avaldatud kriipiv novell "The Boogeyman". Filmi lavastas Rob Savage (“Host”), stsenaariumi kirjutasid Scott Beck ja Bryan Woods (“Kena vaikne kohake”) ning Mark Heyman (“Must luik”).

Osades Sophie Thatcher (“Yellowjackets”), Chris Messina (“Air”), Vivien Lyra Blair (“Obi-Wan Kenobi”), Marin Ireland (“The Umbrella Academy”), Madison Hu (“Bizaardvark”), LisaGay Hamilton (“Vice”) ja David Dastmalchian (“Düün”).


Levitaja: Estonian Theatrical Distribution OÜ
Lavastaja: Rob Savage
Osatäitjad: Sophie Thatcher, David Dastmalchian, Chris Messina, Vivien Lyra Blair


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.