Mardikamahl

Mardikamahl

Beetlejuice

1h 32min  |  Komöödia, Fantaasia  |  Kinodes alates: 31.10.2022

VILJANDI KOGUKONNAKINO: HALLOWEENI ERISEANSS

Legendaarse lavastaja Tim Burtoni kultuslik õuduskomöödia "Mardikamahl" linastub 31. oktoobril Viljandi kinos Centrum. Film linastub inglise keeles subtiitriteta.

Pärast ränka autoavariid naasevad teispoolsusesse siirdunud Adam (Alec Baldwin) ja Barbara (Geena Davies) oma ilusasse väikesesse majja. Pärast selle müümist New Yorgist saabunud moodsale jupide perekonnale, kes näevad vaimude kohalolekus head teenistusvõimalust, tunnevad Adam ja Barbara aga ennast elavate poolt ohustuna ning neil ei jää üle midagi muud kui pöörduda kuulsa elavate inimeste väljaajaja Betelgeuse'i poole (Michael Keaton).

Filmimaailma elava legendi Tim Burtoni („Edward Käärkäsi", „Batman") teisest mängufilmist kujunes tõeline läbimurre. Sellest sai aasta suurimaid sensatsioone ja fantaasiarikast kunstnikutööd tituleeriti Oscariga. Filmis teeb oma debüütrolli tulevane staarnäitlejanna Winona Ryder.

- Tartuff

Viljandi Kogukonnakino on Viljandi väärtfilmihuviliste poolt algatatud ettevõtmine, mis toob vaatajateni iga esmaspäeva õhtul väärtfilme, kinoklassikat ja aeg-ajalt mahub programmi ka Erikolmapäevad dokfilmide programmiga kogu maailmast.

Väärt filmielamust toetab Eesti Kultuurkapital, Eesti Rahvakultuuri Keskus, Viljandi linn ja Forum Cinemas.


Levitaja: Park Circus
Lavastaja: Tim Burton
Osatäitjad: Michael Keaton, Geena Davis, Alec Baldwin, Annie McEnroe


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid