20. MAFF: Ood loodusele

20. MAFF: Ood loodusele

Heimat Natur

1h 35min  |  Dokumentaal  |  Kinodes alates: 27.09.2022

Viljandi Kogukonnakino toob 20. Matsalu loodusfilmide festivali (MAFF) valitud filmid Viljandi kino Centrumi ekraanidele. Filmid linastuvad 26., 27. ja 29. septembril. 30. septembril linastub MAFFi võidufilm või eriauhinna pälvinud film.

20. MAFFi kino Centrumi programmi teine film on 27. septembril linastuv Saksamaa dokumentaalfilm "Ood loodusele". Film linastub inglise keeles subtiitriteta.

"Ood loodusele" on visuaalselt kaunis teekond läbi Saksamaa looduse, lõunapoolsetest mägedest ja alpikarjamaadest kuni Põhjamere ja Läänemere ranniku ja sügavusteni. Filmirännak läbi auravate metsade ja sädelevate rabade, üle õitsvate nõmmede ning läbi külasid ja linnu ümbritseva värvika kultuurimaastiku. Film näitab erinevaid elupaiku nende kõige kaunimast küljest, tutvustab nii tuntud kui ka tundmatuid liike ning kirjeldab nende sõltuvust vastavast elupaigast.

"Ood loodusele" juhib tähelepanu ka looduskaitse probleemidele ja kirjeldab kriitiliselt meie ukseesise keskkonna hetkeseisu. Film näitab lummavaid ja üllatavaid vaateid Saksamaa loodusest ning tõdeb, et pole veel hilja meie loodusmaailma hoida ja taastada.

Kogukonnakino on Viljandi väärtfilmihuviliste poolt algatatud ettevõtmine, mis toob vaatajateni iga esmaspäeva õhtul väärtfilme, kinoklassikat ja aeg-ajalt mahub programmi ka Erikolmapäevad dokfilmide programmiga kogu maailmast.

Väärt filmielamust toetab Eesti Kultuurkapital, Eesti Rahvakultuuri Keskus, Viljandi linn ja Forum Cinemas.


Levitaja: MTÜ Matsalu loodusfilmide festival
Lavastaja: Jan Haft


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.