Neetud

Neetud

The Harbinger

1h 54min  |  Põnevik, Õudus, Müsteerium  |  Kinodes alates: 16.09.2022

Verdtarretav õudusfilm "Neetud" kihab deemonlikest õudustest, mis vapustab isegi kõige paadunumaid õudusesõpru. Filmi peaosas on Madeleine McGraw, kes alles hiljuti tegi meeldejääva rolli Ethan Hawke`i sarimõrtsukafilmis "Must telefon" (The Black Phone).

Väikelinnas leiab aset hulk imelikke sündmusi ja seletamatuid surmajuhtumeid, mis tekitavad elanike seas paanikat. Kõiki, kes puutuvad kokku Daniel ja Theresa Snyderi väikese tütre Rosaliega, tabab traagiline saatus. Roiskuvad loomakorjused, ülespoodud inimesed, sandistatud mängukaaslased ja enesetapule õhutavad kirjad seintel hirmutavad kõiki peale Rosalie. Tüdruku külm ja tundetu nägu, tühjad silmad ja see, et ta viibib linna kõige jubedamate sündmuste toimumiskohas, teeb vanematele suurt muret.

Mõistes, et tavalised ravimeetodid ei aita, ja kahtlustades, et tüdruk on kurjast vaimust vaevatud, otsustavad Daniel ja Theresa minna nõia juurde, et paluda tal päästa oma tütre hing. Armastavatel vanematel on raske uskuda, et nende väike Rosalie võib olla maailmalõpu ettekuulutaja, saatana enda tütar ja Luciferi kõige täiuslikum looming, kes külvab ainult surma.

Režissöör: Will Klipstine

Osades: Madeleine McGraw, Will Klipstine, Irene Bedard, Steve Monroe, Vince Duvall jt


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: Will Klipstine
Osatäitjad: Madeleine McGraw, Amanda MacDonald, Will Klipstine, Irene Bedard


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.