Ära räägi kurja

Ära räägi kurja

Gæsterne

1h 37min  |  Põnevik, Õudus  |  Kinodes alates: 16.09.2022

2022. aasta Haapsalu Õudus-ja Fantaasiafilmide Festivalil linastunud Taani-Hollandi psühholoogiline õuduspõnevik "Ära räägi kurja" on tõeline maiuspala vargsi liigihiiliva õuduse austajatele.

Taani perekond sõbruneb Toskaanas puhkusel olles Hollandist pärit perega. Kuu aega hiljem saabub kutse tulla Hollandisse külla. Kuigi see tundub esmapilgul pisut kahtlane, otsustatakse kutse siiski vastu võtta. Peagi saab pahaaimamatutele taanlastele selgeks, et küllakutsujate sõbralikkus on mask, mille taga peitub kurjus.

Teeseldud taaskohtumisrõõm asendub kiiresti kummalisevõitu arusaamatustega, mis päädivad külaliste kiire lahkumisega. Siiski peab juba koduteel olev auto tegema tagasipöörde nn sõprade juurde, kes paluvad eelnenu unustada ja alustada sõbralike suhete taasloomist puhtalt lehelt. Ei möödu kaua aega, kui selgub, milleks nad õigupoolest Hollandisse kutsuti ning mis roll on neil mängida üha enam kurjemaks muutuvate võõrustajate elus.

Filmi lavastaja on Taani näitleja ja režissööri Christian Tafdrup ning peaosades on Morten Burian, Sidsel Siem Koch, Fedja van Huêt ja Karina Smulders.


Levitaja: Estinfilm OÜ
Lavastaja: Christian Tafdrup
Osatäitjad: Morten Burian, Sidsel Siem Koch, Fedja van Huêt, Karina Smulders


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.