Kokaiinikaru

Kokaiinikaru

Cocaine Bear

1h 35min  |  Põnevik  |  Kinodes alates: 24.02.2023

Naljaka, verise ja täiesti ohjeldamatu action-komöödia "Kokaiinikaru" aluseks on 1985. aastal aset leidnud vahejuhtum, millega olid seotud ühe advokaadist narkokaupmehe allakukkunud lennuk, suur ports kokaiini ja karu, kellele valge pulber meeldima hakkas!

Käesolevas loos saavad Georgia metsades kokku korravalvurid, kurjategijad, pahaaimamatud turistid, pargivaht, üks murelikm ema ja kaks koolist poppi tegevat teismelist. Ning muidugi filmi nimitegelane, umbes veerand tonni kaaluv tippkiskja, kes on tarbinud hullumeelse koguse kokaiini ning märatseb nüüd mööda metsa, himustades veel seda hullutavat ainet... ja verd.

Osades Keri Russell ("The Americans"), Margo Martindale ("The Americans"), Ray Liotta ("Goodfellas") oma viimaseks jäänud filmirollis, Alden Ehrenreich ("Solo: A Star Wars Story"), O’Shea Jackson Jr. ("Straight Outta Compton"), Jesse Tyler Ferguson ("Modern Family"), Kristofer Hivju ("Game of Thrones", "Beck"), Kahyun Kim ("American Gods"), Christian Convery ("Sweet Tooth"), Brooklynn Prince ("The Florida Project") ja uustulnuk Scott Seiss.

Pöörase loo lavastas Elizabeth Banks ("Charlie’s Angels", "Pitch Perfect 2"), stsenaristiks on Jimmy Warden ("The Babysitter: Killer Queen"), produtsentideks Oscari-võitjad Phil Lord ja Chris Miller ("Spider-Man: Into The Spider-Verse").

Lavastaja: Elizabeth Banks

Osades: Ray Liotta, Keri Russell, Alden Ehrenreich jpt.


Levitaja: Estonian Theatrical Distribution OÜ
Lavastaja: Elizabeth Banks
Osatäitjad: Ray Liotta, Keri Russell, Alden Ehrenreich, Matthew Rhys


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.