Metsikud mehed

Metsikud mehed

Vildmænd

1h 44min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 16.05.2022

Eelmise aasta PÖFFil edukalt linastunud Taani tragikomöödia "Metsikud mehed" linastub Viljandi Kogukonnakinos 16. mai õhtul kinos Centrum. Film linastub taani ja norra keeles eesti-ja venekeelsete subtiitritega.

Keskeakriisis virelev Martin tahab olla jätkuvalt tõeline mees. Ta ei leia oma olukorrast muud väljapääsu, kui põgeneda pere juurest Norra mägedesse, et elada seal küti ja korilase kombel oma esivanemate moodi. Taasärkavat maskuliinsust nautiva tänapäeva viikingi plaanid lööb segi kohtumine vigastatud uimastismugeldaja Musaga. Üheskoos politsei, konkurentide ja pere eest põgenevad mehed on nüüd ise saakloomad, kellele jahti peetakse.

Ohtralt absurdseid olukordi ja kurioosseid tegelaskujusid pakkuv linalugu toob meestele äratundmisrõõmu ja on naistele õppematerjaliks.

Kogukonnakino on Viljandi väärtfilmihuviliste poolt algatatud ettevõtmine, mis toob vaatajateni iga esmaspäeva õhtul väärtfilme, kinoklassikat ja aeg-ajalt mahub programmi ka Erikolmapäevad dokfilmide programmiga kogu maailmast.

Väärt filmielamust toetab Eesti Kultuurkapital, Eesti Rahvakultuuri Keskus, Viljandi linn ja Forum Cinemas.


Levitaja: A One Films Estonia OÜ
Lavastaja: Thomas Daneskov
Osatäitjad: Rasmus Bjerg, Zaki Youssef, Bjørn Sundquist, Sofie Gråbøl


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.