Charlotte Jane`ist

Charlotte Jane`ist

Jane par Charlotte

1h 28min  |  Dokumentaal  |  Kinodes alates: 27.04.2022

Tuntuima prantsuse näitlejanna Charlotte Gainsbourg`i dokumentaalfilm "Charlotte Jane`ist" linastub Viljandi Kogukonnakino erikolmapäeval, 27. aprilli õhtul kinos Centrum. Film linastub prantsuse keeles eesti-ja venekeelsete subtiitritega.

Näitlejanna Charlotte Gainsbourg võtab luubi alla oma ema - ikoonilise laulja ja näitleja Jane Birkini. Koos oma toonase armastatu Serge Gainsbourgiga esitatud kirglik "Je t'aime, moi non plus" saadab Birkinit siiani, kuid tal on välja panna veel arvukalt filmirolle ning jätkuvalt edukas karjäär maailma kontserdilavadel. Oma vanemate armastusloost, kuid ka paljust muust on Charlotte Gainsbourgil õnnestunud kokku panna intiimne kaksikportree, milles lõhutakse ema ja tütre vaheline barjäär ning jutuks tulevad varem puudutamata teemad.

Kogukonnakino on Viljandi väärtfilmihuviliste poolt algatatud ettevõtmine, mis toob vaatajateni iga esmaspäeva õhtul väärtfilme, kinoklassikat ja aeg-ajalt mahub programmi ka Erikolmapäevad dokfilmide programmiga kogu maailmast.

Väärt filmielamust toetab Eesti Kultuurkapital, Eesti Rahvakultuuri Keskus, Viljandi linn ja Forum Cinemas.


Levitaja: A One Films Estonia OÜ
Lavastaja: Charlotte Gainsbourg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid