Raamatupood Pariisis

Raamatupood Pariisis

Il materiale emotivo

1h 38min  |  Komöödia, Draama, Romantika  |  Kinodes alates: 04.04.2022

Tuntud Itaalia režissööri Sergio Castellitto romantiline ja humoorikas draama "Raamatupood Pariisis" linastub Viljandi Kogukonnakinos 4. aprilli õhtul kinos Centrum. Film linastub itaalia keeles eesti-ja venekeelsete subtiitritega.

Mõnus ja südamlik romantiline komöödia, mille režissöör Sergio Castellitto on ka meespeaosatätja, naispeaosatäitja Yolande rollis on tuntud prantsuse näitlejanna Bérénice Bejo. Vincenzo on täielikult pühendunud oma Pariisis asuvale raamatuärile ning samuti oma tütrele Albertine’ile, kes on aastaid tagasi toimunud õnnetuse tõttu aheldatud ratastooli. Nad töötavad ja elavadki sealsamas raamatupoes.

Elu muudavad kirkamaks peamiselt poe erinevad kliendid, kelle hulgas on kõikvõimalike ametite esindajaid. Ühel päeval aga muutub mehe „väikeses“ maailmas kõik – poodi astub ekstsentriline ja rõõmsameelne Yolande. Naise elujõust võlutuna hakkab mees tundma tundeid, mida ta arvas enam mitte kunagi tundvat ning elu saab hoopis teise mineku.

Kogukonnakino on Viljandi väärtfilmihuviliste poolt algatatud ettevõtmine, mis toob vaatajateni iga esmaspäeva õhtul väärtfilme, kinoklassikat ja aeg-ajalt mahub programmi ka Erikolmapäevad dokfilmide programmiga kogu maailmast.

Väärt filmielamust toetab Eesti Kultuurkapital, Eesti Rahvakultuuri Keskus, Viljandi linn ja Forum Cinemas.


Levitaja: BestFilm.eu OÜ
Lavastaja: Sergio Castellitto
Osatäitjad: Sergio Castellitto, Bérénice Bejo, Matilda De Angelis, Sandra Milo


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.