Viljandi Kogukonnakino: Ürginstinkt

Viljandi Kogukonnakino: Ürginstinkt

Basic Instinct (1992)

2h 7min  |  Draama, Põnevik, Müsteerium  |  Kinodes alates: 12.04.2023

VILJANDI KOGUKONNAKINO ERIKOLMAPÄEV: BASIC INSTINCT

"Basic Instinct" on Viljandi Kogukonnakino eriprogramm, mille filmivaliku on teinud tuntud Eesti teatri-ja filminäitlejad.

Legendaarse filmilavastaja Paul Verhoeveni kuulus erootiline triller "Ürginstinkt" inastub 12. aprillil Viljandi kinos Centrum. Film linastub inglise keeles eestikeelsete subtiitritega.

Filmi juhatab sisse Eesti teatri-ja filminäitleja Tambet Tuisk.

Legendaarse filmilavastaja Paul Verhoeveni ühe kõige kuulsama filmi peaosades on Michael Douglas ja Sharon Stone. See on lugu politseiuurijast Nick Curranist (Douglas), kes asub uurima endise rokkstaari Johnny Bozi ootamatut mõrva. Mõrvajuurdluse käigus tutvub Nick rokkstaari tüdruksõbraga, kelleks osutub krimikirjanik Catherine Tramell. Üsna pea saab selgeks, et Catherine on manipuleeriv ja kaval naine, kes ei lase mitte kellegil endale pähe astuda. Nick on veendunud, et Catherine ongi mõrtsukas, kuid tõendeid on ääretult keeruline leida. Kui Nick aga Catherine`i ootamatult armub, algab pingeline kassi ja hiire mäng, milles segunevad mõrv, kirg, seks ja vägivald.

Viljandi Kogukonnakino on Viljandi väärtfilmihuviliste poolt algatatud ettevõtmine, mis toob vaatajateni iga esmaspäeva õhtul väärtfilme, kinoklassikat ja aeg-ajalt mahub programmi ka Erikolmapäevad dokfilmide programmiga kogu maailmast.

Väärt filmielamust toetab Eesti Kultuurkapital, Eesti Rahvakultuuri Keskus, Viljandi linn ja Forum Cinemas.


Levitaja: A One Films Estonia OÜ
Lavastaja: Paul Verhoeven
Osatäitjad: Michael Douglas, Sharon Stone, Jeanne Tripplehorn, George Dzundza


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.