Viljandi Kogukonnakino: Armastus on see

Viljandi Kogukonnakino: Armastus on see

Love Actually

2h 15min  |  Komöödia, Draama, Romantika  |  Kinodes alates: 21.12.2022

VILJANDI KOGUKONNAKINO ERIKOLMAPÄEV

Klassikaline jõuludeaegne romantiline komöödia "Armastus on see" (Love Actually) linastub Viljandi Kogukonnakinos 21. detsembril kell 19.00. Film linastub inglise keeles subtiitriteta.

Režissöör Richard Curtise lavastatud ja kirjutatud 2003. aasta jõulufilmi näitlejaansamblisse kuulub terve hulk armastatud näitlejaid nagu Hugh Grant, Liam Neeson, Keira Knightley, Laura Linney, Bill Nighy, Colin Firth, Emma Thompson, Martin Freeman, Chiwetel Ejiofor, Rowan Atkinson ja Andrew Lincoln.

Film koosneb üheksast omavahel põimuvast loost, mida ühendab üks märksõna: armastus. Tegelaste hulgas on näiteks sellised karakterid nagu äsja Suurbritannia peaministriks valitud David (Hugh Grant), kes armub ülepeakaela oma alluvasse (Martine McCutcheon). Teiseks peategelaseks on graafiline disainer Sarah (Laura Linney), kelle armuelu muudab pingeliseks tema raskelt puudega vend ning kolmandaks peategelaseks on abielumees Harry (Alan Rickman), kellele on hakanud meeldima tema uus sekretär.

Viljandi Kogukonnakino on Viljandi väärtfilmihuviliste poolt algatatud ettevõtmine, mis toob vaatajateni iga esmaspäeva õhtul väärtfilme, kinoklassikat ja aeg-ajalt mahub programmi ka Erikolmapäevad dokfilmide programmiga kogu maailmast.

Väärt filmielamust toetab Eesti Kultuurkapital, Eesti Rahvakultuuri Keskus, Viljandi linn ja Forum Cinemas.


Levitaja: Tamasa Distribution
Lavastaja: Richard Curtis
Osatäitjad: Hugh Grant, Liam Neeson, Emma Thompson, Laura Linney, Colin Firth, Rowan Atkinson, Alan Rickman, Keira Knightley, Andrew Lincoln


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.