MET Ooper: Hamlet

MET Ooper: Hamlet

MET Opera: Hamlet

3h 38min  |  Ooper  |  Kinodes alates: 04.06.2022

Hea klient!

Seoses kino Coca-Cola Plaza omanikuvahetusega saab 1. juunist linastuvatele filmidele ja etendustele osta kinopileteid Apollo Kino kodulehelt: www.apollokino.ee

"Hamleti" piletid: www.apollokino.ee/event/4508

Kui Austraalia helilooja Brett Deani “Hamlet” esilinastus 2017. aastal Glyndebourne Festivalil, teatas The Guardian, et “Uued ooperilavastused ei kõla eriti tihti just väga hästi…Shakespeare pakub paljudele heliloojatele alati väljakutset, kuid mitte just kõik ei vääri tähelepanu. Deani “Hamlet” on aga ületanud kõik ootused”. Selle erakordselt kõrgelt hinnatud lavastuse toob METi lavale Neil Armfield, kes lavastas ka 2017. esilinastuse.

Osatäitjatena naasevad ka paljud esilinastusel osalenud, sealhulgas ka tenor Allan Clayton peategelase rollis, Dirigent Nicholas Carter teeb oma METi debüüdi juhatades märkimisväärset näitlejaansamblit: sopran Brenda Rae (Ophelia), metsosopran Sarah Connolly (Gertrude), bariton Rod Gilfry (Claudius) ja legendaarne bass John Tomlinson astub üles Hamleti isa vaimuna.

Libreto: Matthew Jocelyn

Dirigent: Nicholas Carter

Lavastaja: Neil Armfield

Lavakujundus: Ralph Myers

Kostüümid: Alice Babidge

Valgustus: Jon Clark

Osades: Brenda Rae (Ophelia), Dame Sarah Connolly (Gertrude), Aryeh Nussbaum Cohen (Rosencrantz), Christopher Lowrey (Guildenstern), Allan Clayton (Hamlet), David Butt Philip (Laertes), William Burden (Polonius), Jacques Imbrailo (Horatio), Rod Gilfry (Claudius), Sir John Tomlinson (Vaim)

Ooper on inglise keeles ja ingliskeelsete subtiitritega.


Levitaja: The Metropolitan Opera
Lavastaja: Neil Armfield


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid