KINOKLASSIKA: Shawshanki lunastus

KINOKLASSIKA: Shawshanki lunastus

The Shawshank Redemption

2h 22min  |  Draama  |  Kinodes alates: 29.12.2021

Tim Robbinsi ja Morgan Freemani 1994. aasta armastatud draama "Shawshanki lunastus" linastub Coca-Cola Plazas 29. detsembril ning 7., 14. ja 21. jaanuaril.

Seitsmele Oscarile nomineeritud kõigi aegade hinnatum draama "Shawshanki lunastus" põhineb Stephen Kingi novellil "Rita Hayworth and Shawshank Redemption" ja filmi lavastajaks on Frank Darabont (The Green Mile, The Majestic, The Mist). Pankur Andy Dufresne (Tim Robbins) saabus Shawshani vanglasse aastal 1947. Andy mõisteti süüdi kahes brutaalses mõrvas ning talle määrati kahekordne eluaegne vanglakaristus. Shawshankis avastab Andy, et kui sind mõistetakse eluks ajaks vanglasse, siis täpselt seda Shawshank sinult võtabki.

Shawshani vanglas sõbruneb Andy ootamatult kaasvangiga Red (Morgan Freeman). Samuti saab Andy väga populaarseks vanglaülema ja valvurite seas, sest ta hakkab ära kasutama oma kogemusi panganduses, et aidata korrumpeerunud vanglaametnikel oma isiklikke rikkusi suurendada. Andy avastab, et elu vanglas annab sulle ainult ühe lihtsa valiku: ela täiel rinnal või valmistu surema.

"Shawshanki lunastus" maailma esilinastus toimus 1994. aasta 10. septembril.

KINOKLASSIKA sündmustesarja raames näitamisele tulevad filmid on kõik digitaalselt taastatud. Minimaalselt 2K resolutsiooni ja kvaliteetse 5.1 heliga.

NB! Film linastub inglise keeles ilma subtiitriteta.


Levitaja: Park Circus
Lavastaja: Frank Darabont
Osatäitjad: Tim Robbins, Morgan Freeman, William Sadler, Clancy Brown, Bob Gunton


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.