Oasis Knebworth 1996

Oasis Knebworth 1996

1h 50min  |  Kontsert  |  Kinodes alates: 23.09.2021

Tuntuim briti rokkbänd Oasis toob kinoekraanidele erakordse kontsertdokumentaalfilmi "Oasis Knebworth 1996". 23. septembril Sinu kinos Coca-Cola Plaza!

1996. aasta 10. ja 11. augustil kogunesid 250 000 noort muusikafänni Knebworth parki, et näha Oasist mängimas kahte erakordset kontserti. Selle mastaapse kontserdi piletid müüdi välja ühe päevaga kui umbes 2% Suurbrittannia elanikkonnast püüdsid Oasisele pileteid osta.

See oli aeg kui Suurbritannia oli vaikselt toibumas viimasest majanduskriisist. Suurbritanniat oli tabanud uus usk kunsti ja kultuuri ning Oasise tähelend peegeldaski saareriigi taasavastatud enesekindlust. Tõeliselt vapustavaks elamuseks osutunud Knebworthi kontsertidel tuli esitamisele bändi kõige esimesed hitid ja ka kõige suuremad klassikad sealhulgas "Champagne Supernova", "Wonderwall" ja "Don’t Look Back In Anger".

"Oasis Knebworth 1996" on lugu ühest tormilisest nädalavahetusest ning Oasise ja nende fännide erilisest suhtest tänu millele see kõik võimalikuks sai. Lugu on jutustatud läbi fännide silmade ning saame näha ka intervjuusid bändi liikmete ja kontserdi korraldajatega. Võimsa kontsertfilmi, mis sisaldab ka seni avalikkuse eest varjul olnud materjali, lavastas Jake Scott.

"Oasis Knebworth 1996" on rõõmsameelnde ja sügavmõtteline austusavaldus kõige tähtsamale kontserdile, mis viimase 25 aasta jooksul toimunud.


Levitaja: Trafalgar Releasing
Lavastaja: Jake Scott


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid