KINOKLASSIKA: Romeo + Julia

KINOKLASSIKA: Romeo + Julia

Romeo + Juliet

2h 0min  |  Draama, Romantika  |  Kinodes alates: 06.10.2021

Oktoobri kinoklassika on Leonardo DiCapro ja Claire Danesi 1996. aasta hittfilm "Romeo + Julia"! Linastused toimuvad oktoobrikuu kolmapäeviti kinos Coca-Cola Plaza.

Dramaatiliste, glamuursete ja muusikaliste hittfilmide "Moulin Rouge!", "Austraalia" ja "Suur Gatsby" poolest tuntud režissöör Baz Luhrmanni 1996. aasta "Romeo + Julia" on kaasaegne versioon William Shakespeare`i samanimelisest surematust näidendist.

Selles versioonis on mõõgad ja noad asendatud tulirelvadega ning Montecchid ja Capulettid on nüüd hoopis vaenutsevad maffiaperekonnad kaasaegases USA-s. Kui Montecchide perekonnast pärit Romeo armub imeilusasse Juliasse, kes on päris Capulettide seast, pannakse nende armastus proovile, sest vaenutsevate perekondade vahel lööb sõjaleek särama eredamalt kui kunagi varem.

"Romeo + Julia" maailma esilinastus toimus 1996. aasta 27. oktoobril Los Angeleses.

KINOKLASSIKA sündmustesarja raames näitamisele tulevad filmid on kõik digitaalselt taastatud. Minimaalselt 2K resolutsiooni ja kvaliteetse 5.1 heliga.

NB! Film linastub inglise keeles ilma subtiitriteta.


Levitaja: Park Circus
Lavastaja: Baz Luhrmann
Osatäitjad: Leonardo DiCaprio, Claire Danes, John Leguizamo, Harold Perrineau, Pete Postlethwaite, Paul Sorvino, Paul Rudd


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.