BLACKPINK THE MOVIE

BLACKPINK THE MOVIE

1h 40min  |  Kontsert  |  Kinodes alates: 04.08.2021

Maailma populaarseima Lõuna-Korea tüdrukutebändi BLACKPINK kauaoodatud kontsertfilm "BLACKPINK THE MOVIE" 4. ja 8. augustil Sinu kinodes Coca-Cola Plaza ja Centrum.

Maailma armastatuim tüdrukutebänd BLACKPINK tähistab oma debüütalbumi 5. aastapäeva suursuguse kontsertfilmiga "BLACKPINK THE MOVIE". See on ühtlasi ka eriline kink bändi fännide kogukonnale BLINK. Üheskoos minnakse tagasi ka minevikku ja nauditakse kirglikke kontserte läbi bändi ajaloo.

BLACKPINK ja selle liikmed JISOO, JENNIE, ROSÉ ja LISA on ühes fännide kogukonnaga BLINK alates nende debüüdist 2016. aasta 8. augustist kasvanud plahvatuslikult. Viimased viis aastat on olnud pöörased ning seepärast toobki "BLACKPINK THE MOVIE" kõik bändi mälestusted, säravad momendid ja rõõmsad hetked kingitusena kinoekraanidele.

Film koosneb spetsiaalsetest episoodidest, mis keskenduvad igale BLACKPINK bändi liikmele: "The Room of Memories" on episood, mis toob meieni BLACKPINKi viimase viie aasta säravaimad mälestused. "Beauty" on eriline segment, mis tutvustab kõiki bändi liikmeid kogu oma hiilguses. "Eksklusiivsed intervjuud" on episood, mis on mõeldud sõnumina bändi fännidele.

BLACKPINKi erilised lavašõud, mis ületavad rahvuse ja soo piire, on haaranud maailma endasse, et täita kinoekraan hämmastavate esinemistega. "The Show" (2021), "In Your Area" (2018) ja terve hulk hittlaule jõuavad kinoekraanidele, et pakkuda fännidele võimalust justkui ise kontserdil viibida ja bändi liikmetega kohtuda.


Levitaja: Trafalgar Releasing
Lavastaja: Oh Yoon-dong, Jung Su-yee
Osatäitjad: JISOO, JENNIE, ROSÉ, LISA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid