Katherine Jenkins: Christmas Spectacular

Katherine Jenkins: Christmas Spectacular

Katherine Jenkins Christmas Spectacular

1h 51min  |  Kontsert  |  Kinodes alates: 03.12.2020

Klassikalise muusika superstaar Katherine Jenkins toob meieni maagilise ja unikaalse jõulumuusikali "Katherine Jenkins: Christmas Spectacular". 3. detsembril Sinu kinodes Coca-Cola Plaza ja Ekraan.

Sensatioonilisele Walesi lauljale on antud ekslusiivne ligipääs ajaloolise Royal Albert Hall kontserdimajale, kus ta oma muusikalise glamuuriga esitab maailma tuntuimaid jõululaule. Loomaks unustamatut ja võluvat jõulumuusikali liituvad Katherinega ka näitlejad Vanessa Redgrave ja Bill Nighy, ikooniline ooperilaulja Sir Bryn Terfyl, Itaalia tenor Alberto Urso, USA Broadway staar Marisha Wallace, Inglise Rahvusliku Balleti esitantsija Erina Takahashi, briti Kuningliku Lennuväe orkester ja paljud teised külalised.

Etenduse lavastajaks on Marcus Viner (National Theatre Live ja Take That) ja produtsendiks on Austin Shaw (An American in Paris, 42nd Street, The King and I). "Katherine Jenkins: Christmas Spectacular" heliloojaks on Grammy ja Olivieri võitja Steve Sidwell (Bohemian Rhapsody) ja koreograafia autoriks on Lynne Page (Royal Ballet).


Levitaja: Piece of Magic Entertainment
Lavastaja: Marcus Viner


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid