Tulemeri

Tulemeri

Огонь

2h 10min  |  Draama, Seiklus  |  Kinodes alates: 25.12.2020

Hittfilmide "Т-34", "Ekipaaž" ja "Teel tippu" loojate uus linateos "Tulemeri" jutustab tuletõrjujate raskest ja ohtlikust tööst. Filmis löövad kaasa Konstantin Habenski, Ivan Jankovski, Stasja Miloslavskaja, Viktor Dobronravov, Andrei Smoljakov ja Irina Gorbatšova.

Venemaa metsades möllavad ulatuslikud tulekahjud. Põlevad miljonid hektarid metsa ja olukord on väljumas kontrolli alt. Suur osa põlenguid lõõmab raskesti ligipääsvates piirkondades, kus elavad ka inimesed.

Tuletõrjesalga ülem Aleksei (Konstantin Habenski) on harjunud, et kõik on tema kontrolli all, isegi tütar Katja (Stasja Miloslavskaja), kellel tekib suhe tuletõrjesalga noore uustulnuka Romaniga (Ivan Jankovski). Alekseile ei meeldi ärahellitatud ja alati rõõmsameelne noormees. Tuletõrjesalk saadetakse metsapõlengule. Kaasa võetakse ka Roman, kuid vaid selleks, et noormees ränga tööga ära hirmutada peale mida pöörduks ta vabatahtlikult oma endise elu juurde ja jätaks Katja rahule. Tulekahju aga ei rauge ning tuleroaks ähvardab saada ka lähedalasuv küla ja selle elanikud. Tuletõrjujate ülesandeks on päästa inimesed iga hinna eest, olles valmis isegi iseennast ohverdama.


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: Aleksei Nužnõi
Osatäitjad: Konstantin Habenski, Ivan Jankovski, Andrei Smoljakov, Stasja Miloslavskaja


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.