Ma olen väga ilus

Ma olen väga ilus

Красотка в ударе

1h 41min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 14.08.2020

Filmide ’’Viimased jõulupuud’’, ’’(Mitte)ideaalne mees’’ ja ’’Helistage DiCapriole!’’ loojatel uus komöödia ’’Ma olen väga ilus’’.

Vahel peab elult korraliku litaka saama, et ühel päeval jõuda endas selgusele. Ära vaeva ennast mõtetega, et oled hädavares, sind ei armasta keegi, sul on kõverad jalad ja väiksed rinnad ning sa pole piisavalt sale!

Polina (Julia Aleksandrova) on üks nendest, kes peeglisse vaadates leiavad sada põhjust endale mitte meeldida. Ta vihkab oma tööd, tülitseb pidevalt lähedastega ja ka sõpradega on tal alatasa kana kitkuda. Lisaks madalale enesehinnangule, peab Polina ennast väga inetuks. Isegi ilukirurgi ei saa ta endale lubada, sest kust võtta uute rindade jaks nii palju raha. Polina pingutab kuis suudab – käib trennis, teeb postitantsu…. Õnn aga ei paista kusagilt!

Ühel päeval aga avaneb võimalus olla õnnelik kui välk selgest taevast. Polina saab lihtsalt kõva obaduse vastu pead. Löögist toibudes vaatab ta peeglisse ja näeb seal tõelist kaunitari. Ilus näolapp, kaunis nina ja täiuslik figuur. Nüüd on kogu maailm ta jalge ees. Ootamatult tekivad tal austajad, ilmneb suurepärane huumorimeel ja stiilitaju. Tema naer ja veetlus sütitab kõiki. Paraku mõistab Polina peagi, et täiuslik välimus ei aitagi realiseerida ammusi unistusi.

’’Ma olen väga ilus’’ on vaimukas ja õpetlik komöödia eneseusust ja tõelisest naiselikkusest


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: Jana Gladkih
Osatäitjad: Julia Aleksandrova, Larissa Kokojeva, Andrei Bukovski, Jana Koškina


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.