Piimahambad

Piimahambad

Babyteeth

1h 58min  |  Komöödia, Draama, Romantika  |  Kinodes alates: 07.08.2020

Film linastub Viljandi Kogukonnakino raames 6. detsembril kinos Centrum kell 19.00. Film linastub inglise keeles eesti-ja venekeelsete subtiitritega.

Esimese armastuse võimsad tunded tabavad Millat kõige ebasobivamal ajal. Milla on ravimatult haige, aga tema armastatu Moses on tagasihoidliku kaliibriga narkoärikas. Tüdruku vanemad on armsa lapse õnne heaks valmis kõrvale heitma korraliku kasvatuse põhimõtted, et Milla saaks ülepeakaela sukelduda armastusse.

Komöödia ja tragöödia vahel balansseerivas filmis rikutakse kõiki reegleid, viskutakse tunnetekeerisesse, mille kauneimad hetked kestavad kauem kui elu ise. Filmi peaosas on Austraalia näitlejanna Eliza Scanlen, kes hiljuti säras "Väikestes naistes", kaasa teevad Tähesõdade ja Marveli filmidest tuntud Ben Mendelsohn ning mullu Veneetsia filmifestivalil parima noore näitleja auhinnaga pärjatud Toby Wallace.

Kogukonnakino on Viljandi väärtfilmihuviliste poolt algatatud ettevõtmine, mis toob vaatajateni iga esmaspäeva õhtul kell 19.00 väärtfilme, kinoklassikat ja aeg-ajalt mahub programmi ka Erikolmapäevad dokfilmide programmiga kogu maailmast. Kord kuus toimub ka Kinokool kultuuriajakirjaniku ja filmisõbra Valner Valme kureerimisel.

Väärt filmielamust toetab Eesti Kultuurkapital, Eesti Rahvakultuuri Keskus, Viljandi linn ja Forum Cinemas.


Levitaja: A One Films Estonia OÜ
Lavastaja: Shannon Murphy
Osatäitjad: Eliza Scanlen, Toby Wallace, Ben Mendelsohn


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.