Saatana saak

Saatana saak

Prey For The Devil

1h 33min  |  Põnevik, Õudus  |  Kinodes alates: 28.10.2022

Režissöör Daniel Stammi ("The Last Exorcism") uue vaimude väljaajamise õudusfilmi "Saatana saak" sündmustik toimub eksortsismikoolis, kus preestritele seda püha riitust õpetatakse.

Vatikani tõsieluliste aruannete järgi on deemonitest seestumise juhtumid viimastel aastatel olulisel määral kasvanud. Vastukajana taasavas katoliku kirik hiljuti salajased eksortsismikoolid, et preestritele püha riitust õpetada. „Saatana saak“ viib sind ühte sellisesse kooli. See on inimkonna viimane rindejoon igavese kurjuse jõudude vastu.

Jacqueline Byers („Roadies“, seriaal „Salvation“) kehastab õde Anni, kes usub pühendunult, et eksortsismi seansside läbiviimine on tema kutsumus, vaatamata tõsiasjale, et ajalooliselt lubati seda teha vaid preestritel, mitte õdedel. Kui üks professor tunnetab temas ära erilise ande, lubades tal esimese nunnana selle rituaali omandada, satub Anni enda hing ohtu, kui deemoniväed, kelle vastu ta võitleb, paljastavad müstilise seose tema traumaatilise minevikuga.

Õudusfilmis „Saatana saak“ löövad kaasa ka Virginia Madsen („Candyman“) ja Christian Navarro (seriaal „Kolmteist põhjust“).


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Daniel Stamm
Osatäitjad: Jacqueline Byers, Colin Salmon, Ben Cross, Nicholas Ralph, Jacqueline Bisset, Virginia Madsen


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.