SUVEKLASSIKA - Batman alustab

SUVEKLASSIKA - Batman alustab

Batman Begins

2h 20min  |  Märul, Seiklus  |  Kinodes alates: 03.07.2020

Alates ajast, mil ta vanemad mõrvati, on miljonär Bruce Wayne (Christian Bale) rännanud mööda maailma, püüdes jõuda selgusele, kuidas võidelda kurjusega ning pöörata hirm nende vastu, kes teisi on kogu aeg hirmu all hoidnud.

Viimaks pöördub ta tagasi kodulinna, Gotham Citysse ja öösiti hakkab selle tänavail tegutsema Batman, maskis võitleja, kes kasutab oma jõudu, mõistust ja iseäralikke tööriistu, et võidelda linna ähvardavate tumedate jõududega.

"Batman alustab" on suurejooneline seiklusfilm, mille peaosades on Christian Bale ("American Psycho"), Michael Caine ("Siidrimaja seadused"), Ken Watanabe ("Viimane samurai"), Katie Holmes ("Telefoniputka"), Morgan Freeman ("Kõikvõimas Bruce"), Liam Neeson ("Taevane kuningriik"), Gary Oldman ("Harry Potter ja Azkabani vang"), Tom Wilkinson ("Armunud Shakespeare"), Cillian Murphy ("28 päeva hiljem"), Rutger Hauer ("Blade Runner") jt. Filmi lavastas Christopher Nolan ("Memento", "Insomnia"), stsenaariumi autoriteks on David S. Goyer ("Blade", 1-3) ja Nolan.

KINOKLASSIKA sündmustesarja raames näitamisele tulevad filmid on kõik digitaalselt taastatud. Minimaalselt 2K resolutsiooni ja kvaliteetse 5.1 heliga.

NB! Film linastub inglise keeles ilma subtiitriteta.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Christopher Nolan
Osatäitjad: Christian Bale, Michael Caine, Liam Neeson, Katie Holmes, Gary Oldman, Cillian Murphy, Tom Wilkinson, Rutger Hauer, Ken Watanabe, Morgan Freeman


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.