Teekond mälestustesse

Teekond mälestustesse

Reminiscence

1h 56min  |  Ulmefilm, Romantika, Müsteerium  |  Kinodes alates: 18.08.2021

Üleujutatud Miami ranniku äärealal elav eradetektiiv Nick Bannister (Hugh Jackman) sukeldub lummavasse minevikumaailma, et aidata klientidel kaotatud mälestustele ligi pääseda. Uus klient Mae (Rebecca Ferguson) muudab ta elu aga igaveseks ja lihtsast otsingust saab ohtlik kinnisidee. Kui Bannister Mae kadumise kohta tõde leida üritab, avastab ta vandenõu ning peab vastama küsimusele, milleks ollakse valmis, et armsamaid mitte kaotada.

Lisaks Oscarile kandideerinud Jackmanile (“Hüljatud”, “Maailma suurim showmees”), Fergusonile (tulevane “Düün”, “Võimatu missiooni” filmid) ja Thandiwe Newtonile (“Solo: Tähesõdade lugu”) astuvad filmis üles Cliff Curtis (“Meg”, “Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw”), Oscarile kandideerinud Marina de Tavira (“Roma”), Daniel Wu (telesari “Into the Badlands”, “Warcraft: algus”), Mojean Aria (telesarjad “See” ja “Dead Lucky”), Brett Cullen (“Jokker”), Natalie Martinez (telesarjad “The Stand” ja “The Fugitive”), Angela Sarafyan (“Läänemaailm”) ja Nico Parker (“Dumbo”).

“Teekond mälestustesse” on stsenaristi, lavastaja ja produtsendi Lisa Joy (“Läänemaailm”) esimene lavastatud täispikk film ja ta ise on algupärase stsenaariumi autor.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Lisa Joy
Osatäitjad: Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Natalie Martinez, Thandiwe Newton, Cliff Curtis, Daniel Wu


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.