Palgamõrvari naise ihukaitsja

Palgamõrvari naise ihukaitsja

The Hitman's Wife's Bodyguard

1h 56min  |  Komöödia, Märul, Krimi  |  Kinodes alates: 18.06.2021

Pärast nelja aasta pikkust pausi tuleb suurele ekraanile tuntud komöödia "Palgamõrvari ihukaitsja" järg „Palgamõrvari naise ihukaitsja“. Peale kuulsate näitlejate Samuel L. Jacksoni, Ryan Reynoldsi ja Salma Hayeki mängivad järjes ka megastaarid Antonio Banderas ja Morgan Freeman.

Kõrgema klassi ihukaitsja Michael Bryce (R. Reynolds) saab lõpuks ometi hinge tõmmata. Taevas teab, kui kaua tal pole juba puhkust olnud. Kontimurdev ihukaitsjaamet hakkas talle kõvasti tervisele. Kõiges on süüdi hullumeelne palgamõrvar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson), kes on suure hulga inimesi teise ilma saatnud. Seal, kus tema välja ilmub, on tööd alati jalaga segada.

Bryce viskab kõik kiireloomulised tööd kõrvale ja sõidab Itaalia kuurorti puhkama. Päike, meri, liiv, lemmikraamat ja mitte ainsatki mõtet Kincaidist – kõik, mida on vaja, et end vormi ajada. Ootamatult silmapiirile ilmunud kirglik naine, Kincaidi abikaasa Sonia (Salma Hayek), rikub vastalanud puhkuse. Hambuni relvastatud Sonia ilmub randa „oivalise“ uudisega: Kincaid on Itaalias, terroristid röövisid ta ning nad tuleb maha nottida!

Seekord peab professionaalne ihukaitsja õiendama arved Itaalia maffiaga, kes valmistab ette ulatuslikku küberrünnakut kogu Euroopale. Vaikne puhkus muutub! Agent Bryce peab kaitsma nii palgamõrvarit kui ka tema seksikat naist, kes satub alalõpmata sekeldustesse.


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: Patrick Hughes
Osatäitjad: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek Pinault, Frank Grillo, Richard E. Grant, Antonio Banderas, Morgan Freeman


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid