The Doors: Break On Thru – A Celebration of Ray Manzarek

The Doors: Break On Thru – A Celebration of Ray Manzarek

1h 43min  |  Kontsert  |  Kinodes alates: 12.02.2020

The Doorsi enneolematu kontsertfilm "The Doors: Break On Thru – A Celebration of Ray Manzarek" ainult ühel õhtul 12. veebruaril Sinu kinodes Coca-Cola Plaza ja Ekraan.

"The Doors: Break On Thru – A Celebration of Ray Manzarek" on segu kontsertetendusest ja dokumentaalfilmist, mille raames näeb bändi The Doors veel elavate kirjas olevate liikmete John Densmore’i ja Robby Kriegeri esinemist 2016. aastal Los Angeleses. Kontsert anti The Doorsi endise liikme Ray Manzareki auks, kes oleks 12. veebruaril tähistanud oma sünnipäeva.

The Doors sündis Ray Manzareki ja Jim Morrisoni kohtumisest 1965. aastal Venice Beachis. Ray’st sai The Doorsi süda ja bändi joovastava klahvpillimuusika arhitekt. Manzareki meeldejäävas muusikas sulanduvad rock, jazz, blues, bossa nova ja paljud teised stiilid kokku millekski täiesti uueks ja vaimustavaks.

Kontserdil kõlavad The Doorsi laulud Johni ja Robby ning rea kuulaste külalismuusikute esituses, kelle seas on Taylor Hawkins ja Rami Jaffe (Foo Fighters), Robert DeLeo (Stone Temple Pilots), Stephen Perkins (Jane’s Addiction), Exene ja John Doe (X), Warren Haynes (Gov’t Mule), Brian Ray (Paul McCartney), Andrew Watt ja teised.

Film hõlmab ka haruldasi arhiiviklippe bändist, vestlusi Jim Morrisoni, Ray Manzareki ja hinnatud muusikaajakirjaniku Ben Fong-Torresega ning intervjuusid Johni ja Robbyga.


Levitaja: Trafalgar Releasing
Lavastaja: Justin Kruetzmann


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid