GORILLAZ: REJECT FALSE ICONS

GORILLAZ: REJECT FALSE ICONS

1h 35min  |  Dokumentaal  |  Kinodes alates: 16.12.2019

Legendaarse bändi Gorillaz erakordne dokumentaalfilm „GORILLAZ: REJECT FALSE ICONS“ ühel õhtul 16. detsembril Sinu kinodes Coca-Cola Plaza ja Ekraan.

„GORILLAZ: REJECT FALSE ICONS“ on verivärske dokumentaalfilm Briti bändilt Gorillaz, mis on planeedi edukaim virtuaalansambel*. Oma esimeses portreefilmis jäädvustas lavastaja Denholm Hewlett kolme aasta jooksul bändi iga liigutuse – ka kahe paljukiidetud albumi sünni ja maailmaturnee. Tulemuseks on esimene võimalus kiigata kulisside taha ning sukelduda sügavuti Gorillazi ja nende perekonna maailma, kus enneolematu segu virtuaalsusest ja reaalsusest võtab Murdoc Niccalsi (bass), Noodle’i (kitarr), Russel Hobbsi (trummid) ja 2D (vokaalid) valvsa pilgu all kokku elu imelise kaose.

„Gorillaz: Reject False Icons“ kajastab elu stuudios ja tuuril ansambli kaasasutajate Damon Albarni ja Jamie Hewletti, produtsentide The Twilite Tone of D /\ P, Remi Kabaka ja James Fordi, aga ka aukartustäratava kaasartistide valikuga, nagu Vince Staples, Jean-Michel Jarre, De La Soul, DRAM, Pusha T, Peven Everett, Little Simz, Jamie Principle, Yasiin Bey, Bootie Brown, Cheick Tidiane Seck, Graham Coxon, Pauline Black, Zebra Katz, Danny Brown, Ben Mendelson, Kelela, Jehnny Beth, Hypnotic Brass, Junior Dan, Shaun Ryder, Mavis Staples, Sidiki Diabete ja Noel Gallagher.

Virtuaalansambli Gorillaz koosseisus on laulja 2D, basskitarrist Murdoc Niccals, kitarrist Noodle ja trummar Russel Hobbs. Damon Albarni ja Jamie Hewletti vaimusünnitis andis omaenda nime kandva debüütalbumi välja aastal 2001. BRITi ja Grammy laureaadi järgmised albumid on „Demon Days“ (2005), „Plastic Beach“ (2010), „The Fall“ (2011), „Humanz“ (2017) ja „The Now Now“ (2018). Tõelise globaalse fenomenina on Gorillaz vallutanud edetabelite tippusid kogu maailmas ning tuuritanud San Diegost Süüriani, kogudes netis sadade miljonite kaupa vaatamisi ja müües plaate mis mühiseb. Oma edu on Gorillaz saavutanud äraütlemata uudsel moel, mistõttu pole pälvimata jäänud ka paljuihaldatud auhind loovuse eest – Jim Henson Creativity Honor.

*Gorillaz on kantud „Guinnessi rekordite raamatusse“ kui planeedi edukaim virtuaalbänd.


Levitaja: Trafalgar Releasing
Lavastaja: Denholm Hewlett


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid