KINOKLASSIKA: Sõrmuste isand: Sõrmuse vennaskond

KINOKLASSIKA: Sõrmuste isand: Sõrmuse vennaskond

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2019)

3h 48min  |  Draama, Seiklus, Fantaasia  |  Kinodes alates: 04.12.2019

Maailma suurima ja armastatuima fantaasiaseeria "Sõrmuste isanda" triloogia on detsembri kinoklassikaks. Näitamisele tulevad kõigi kolme filmi pikendatud versioonid. Triloogia valitud seansid linastuvad kõigil detsembri nädalatel Coca-Cola Plazas - 4.-6.12, 10.-12.12, 17.-19.12. 27. detsembril toimub Coca-Cola Plazas ka suur triloogia maraton.

Frodo (Elijah Wood) on rahulikult oma elu elav kääbik, kellel pole aimugi, millised seiklused ja milline vastutus teda ootavad kui ühel päeval satub tema kätte kummaline sõrmus. Sõrmus, mis tuleb hävitada, et maailm ei langeks kurjuse võimu alla. Võlur Gandalf (Sir Ian McKellen) aitab Frodot ohtuderikkal teekonnal, kus neid saadab truu vennaskond, mille liikmed pigem sureks, kui laseks sõrmusel valedesse kätesse sattuda.

“Sõrmuse vennaskond” on esimene J.R.R. Tolkieni “Sõrmuste isanda” romaani-triloogia alusel valminud film. Osades Elijah Wood, Sir Ian McKellen, Viggo Mortensen, Sean Bean, Cate Blanchett, Hugo Weaving, John Rhys-Davies, Liv Tyler, Ian Holm jpt. Filmi lavastajaks ja kaasstsenaristiks on Peter Jackson, kes tegi ajalugu, olles esimene lavastaja, kes filminud kolm suurfilmi samaaegselt, hiiglasliku, 18 kuud kestnud võtteperioodi kestel. Film võitis 4 Oscarit: muusika, grimmi, eriefektide ja operaatoritöö eest.

KINOKLASSIKA sündmustesarja raames näitamisele tulevad filmid on kõik digitaalselt taastatud. Minimaalselt 2K resolutsiooni ja kvaliteetse 5.1 heliga.

NB! Film linastub inglise keeles ilma subtiitriteta.


Levitaja: Park Circus
Lavastaja: Peter Jackson
Osatäitjad: Elijah Wood, Sean Astin, Ian McKellen, Viggo Mortensen, Billy Boyd, Orlando Bloom, Sean Bean, Dominic Monaghan, Cate Blanchett, Ian Holm, Christopher Lee, Hugo Weaving, John Rhys-Davies, Liv Tyler


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.