Slayer: The Repentless Killogy

Slayer: The Repentless Killogy

2h 10min  |  Kontsert  |  Kinodes alates: 06.11.2019

Thrash metali legendi Slayeri ülivõimas kontsertfilm "Slayer: The Repentless Killogy" kolmapäeval 6. novembril Sinu kinodes Coca-Cola Plaza, Ekraan ja Centrum.

Slayeri peaaegu neli kümnendit kestnud pealetung tõestab, et tegemist on planeedi parima thrash-metali bändiga – bändiga, kellega võrreldakse kõiki teisi suuri tegijaid ja kelle sarnaseks kõik soovivad saada. Nüüd, kui mehed on endale muusikaajaloos koha kindlustanud, alustab Slayer – Tom Araya, Kerry King, Gary Holt ja Paul Bostaph – koos Trafalgar Releasingu, Nuclear Blast Recordsi ja Prime Zero Productionsiga uut endale omast saatanlikku rünnakut, kui 2019. aasta 6. novembril linastub maailma kinoekraanidel „Slayer: The Repentless Killogy“.

Sellel kompromissitul, vaid ühel õhtul toimuval üritusel saab koos lühifilmiga saab nautida tervet Slayeri 5. augustil 2017. aastal Los Angeles Forumis toimunud kontserti. Seda lihtsalt peab nägema!

Kättemaks, mõrv, verevalamine. Lühifilmi „Slayer: The Repentless Killogy“ stsenarist ja režissöör on BJ McDonnell, kes kavandas ja lavastas kolmele Slayeri viimase stuudioalbumi „Repentless“ (2015) loole – „You Against You“, „Repentless“ ja „Pride in Prejudice“ – brutaalsed muusikavideod. Film „Repentless Killogy“ algab muljetavaldava lühikese mängufilmiga, milles Slayeri muusika on kokku viidud verise looga, mida bänd soovib edasi anda. Kronoloogiliselt kulgeva loona kokku pandud muusikavideote triloogia alguses tutvustatakse meile filmi peategelast Wyattit, endist neonatsi, kes on seotud gängiga Käe Vennaskond, mille allkirjaks on mõrvapaika verise käejälje jätmine. Enne esimese muusikavideo algust on Wyatt armunud Ginasse ja gängist lahkunud. Armastajad varjavad end, et põgeneda mehe julma mineviku eest ja pere luua, ent vennaskond ei luba sellel juhtuda ning paari esimest last ootav Gina tapetakse võikalt Wyatti silme all. Seejärel liigub filmi tegevus tänasesse päeva ning me näeme politsei ja natsigängi eest põgenevat Wyattit, kes on nüüd otsustanud Käe Vennaskonna hävitada ja iga hinna eest kätte maksta.

Filmis „Repentless Killogy“ astuvad üles paljud näitlejad, kes esinesid ka originaalvideotriloogias: Jason Trost („Beats of Rage“, „Hatchet III“) Wyatti rollis, Danny Trejo („Machete“, „From Dusk Til Dawn“), Richard Speight („Band of Brothers“, „Supernatural“), Derek Mears („Agents of S.H.I.E.L.D“), Jessica Pimentel („Orange Is The New Black“), Tyler Mane („X-Men“, „Halloween II“), Bill Moseley („The Devil's Rejects“, „The Texas Chainsaw Massacre 2“), Caroline Williams („The Texas Chainsaw Massacre 2“, „Sharknado 4“) ja Sean Whalen („Twister“, „The People Under The Stairs“).

Filmi „Repentless Killogy““ teine osa hõlmab tervet Slayeri 2017. aasta 5. augustil Los Angeles Forumis filmitud kontserti ning selle režissöör on Wayne Isham, kes on muuhulgas lavastanud ka Metallica, Foo Fightersi, Michael Jacksoni, Kelly Clarksoni ja Britney Spearsi videoid. Ühel bändi karjääri rabavaimatest lavaetendustest kõlavad fännide lemmiklood, näiteks „South of Heaven“, „War Ensemble“, „Mandatory Suicide“, „Dead Skin Mask“, „Raining Blood“ ja „Angel of Death“.


Levitaja: Trafalgar Releasing
Lavastaja: BJ McDonnell, Wayne Isham


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.