Depeche Mode: Spirits in the Forest

Depeche Mode: Spirits in the Forest

1h 24min  |  Kontsert  |  Kinodes alates: 21.11.2019

Depeche Mode`i suure kontsertfilmi "Depeche Mode: Spirits in the Forest" lisaseanss toimub 28. novembril kinos Coca-Cola Plaza!

Depeche Mode käis 2017. ja 2018. aastal ülemaailmsel turneel Global Spirit Tour, mille raames anti maailma erinevais paigus enam kui 3 miljonile fännile kokku 115 kontserti. Uus visuaalselt rabav film, mille režissöör on auhinnatud filmitegija, ansambliga palju aastaid koostööd teinud Anton Corbijn, annab edasi turnee kontsertide energia ja efektsed show-elemendid, samuti heidetakse sügavam pilk sellele, kuidas bändi muusika ja lavaesinemised on saanud lahutamatuks osaks nende austajate elukangast.

Film näitab Depeche Mode’i kuue erilise fänni sügavalt emotsionaalsete lugude kaudu, kuidas ja miks on ansambli populaarsus ja tähtsus nende karjääri jooksul suurenenud, ning heidab ühtlasi ainulaadse pilgu muusika hämmastavale väele rajada kogukondi, aidata ületada inimestevahelisi vastasseise ja luua suhteid, mis purustavad keelest, kohast, soost, vanusest ja oludest johtuvad piirangud.

Kunstipäraselt filmitud ja oskuslikult kokku lõigatud film „Depeche Mode: Spirits in the Forest“ on midagi enamat kui tüüpiline kontsertfilm – selles põimitakse Berliini kuulsal Waldbühnel („Metsalava“) filmitud turnee viimaste ülesastumiste vaimustavad muusikaelamused kokku intiimsete dokumentaalkaadritega fännide kodulinnadest erinevates maailma paikades.


Levitaja: StoryHill Oy
Lavastaja: Anton Corbijn


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid