The Game Changers

The Game Changers

1h 47min  |  Dokumentaal  |  Kinodes alates: 30.09.2019

Spordikampaania Tugev Taimsel Kütusel ja Forum Cinemas toovad üheks õhtuks kinodesse Coca-Cola Plaza ja kino Ekraani eksklusiivse dokumentaalfilmi "The Game Changers".

30. septembril kell 19.00 toimub ainult kinos Coca-Cola Plaza ka erilinastus, kus peale filmi toimub spordikampaania Tugev Taimsel Kütusel eestvedamisel koos tippsportlastega paneel filmis käsitletud teemadest. Paneelis osalevad: Kusti Nõlvak (profivõrkpallur), Agris Reppo (jõutõstja), Janar Soo (endine profikorvpallur) ja Ailar Asson (kaitseväelane).

Lisaseansid toimuvad ka Coca-Cola Plazas kell 21.40 ja kino Ekraanis kell 18.15.

„The Game Changers“ on dokumentaalfilm, mille produtsendid on James Cameron, Arnold Schwarzenegger ja Jackie Chan. Film dokumenteerib taimset päritolu toitumise plahvatuslikku levikut elukutselises spordis, kombineerides reaalaja murrangulise teaduse filmilike lugudega võitlusest ja võidukäigust. Linateoses astuvad üles maailma tugevaimad, kiireimad ja vastupidavaimad sportlased ning sellele on kaasprodutsendina õla alla pannud Vormel-1 maailmameister Lewis Hamilton, tipptennisist Novak Djokovic ja üheksakordne NBA tähtede tiimi liige Chris Paul.

„The Game Changers“, mille režissöör on Oscari-nominent Louie Psihoyose, jälgib James Wilksi, sõjaväe eriüksuse treeneri ja The Ultimate Fighter’i tiitli võitja lugu. Wilks reisib mööda maailma, et leida tõde liha, valkude ja tugevuse seoste kohta. Filmis tutvustatakse tippsportlasi, eriväelasi ja visionääridest teadlasi. Wilksi teekond paljastab vananenud müüte toidu kohta, mis ei mõjuta ainult üksikisiku sooritusvõimet, vaid kogu inimkonna tervist.

NB! Film linastub inglise keeles ingliskeelsete subtiitritega.


Levitaja: StoryHill Oy
Lavastaja: Louie Psihoyos


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.