Viktor Komarov StandUp

Viktor Komarov StandUp

1h 30min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 18.07.2021

Hea klient!

NB! Piletimüük toimub antud hetkel vaid läbi Piletilevi.

Viktor Komarovi Stand-Upi uus kuupäev on 18. juulil 2021. Üritus toimub Coca-Cola Plaza iSense saalis. Kõik ostetud piletid kehtivad ka uuel kuupäeval.

Juhul kui ostsite piletid kino kodulehelt: Uue kuupäeva mittesobimisel saatke palun email Forum Cinemasele aadressil: info@forumcinemas.ee ja teile vormistatakse pileti tagasiost ja raha tagastus.

TNT kanali "StandUp Show" resident Viktor Komarov esitleb esmakordselt Tallinnas oma soolokontserti.

TNT kanali "StandUp Show" projekti ühe eredaima ja humoorikaima koomiku Viktor Komarovi esinemine saab tallinlastele osaks 2020. aasta sügisel. Värskemaid igapäevaelu puudutavaid nalju saab kuulda 18. juulil Coca-Cola Plaza iSense saalis.

Koos Ruslan Belõi, Slava Komissarenko, Timur Karginov ja Julia Akhmedovaga sai Viktor Komarovist TNT saate "StandUp Show" üks esimesi residente. Ta on üks vähestest osalejatest, kelle ampluaas on palju teemasid ja naljade temaatika ei ole kitsas. Viktor kirjutab väga mitmesugustel teemadel rääkides tegelikkuses toimunud sündmustest väga koomiliselt, seejuures tehes seda positiivselt ja publikut nakatava optimismiga.

Täna on "StandUp Show" televisiooni huumorikate saadete seas juhtival positsioonil. Projekti populaarsuse saladuseks on see, et see kõnetab erinevaid vaatajaid. Saate residendid suudavad rääkida lihtsatest asjadest ülima huumoriga. Igas koomiku naljas tunnevad vaatajad ära ennast ja oma sõpru. Koomikud aitavad neil vaadata oma igapäevaseid muresid läbi iroonia prisma.

Samal ajal äratavad humoristid vaataja tähelepanu mitte ainult naljadega, vaid ka näoilmetega ja tegevustega - iga stseen on ühe inimese poolt mängitav miniteater. Viktor Komarovi lavastatud esinemisi laval on alati väga huvitav jälgida.

Ürituse algus 19:00.

Soovitatav vanusepiirang – 16+!


Levitaja: Baltic Concert Group OÜ


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.