Galaktika väravavaht

Galaktika väravavaht

Вратарь Галактики

1h 58min  |  Märul, Ulmefilm, Fantaasia  |  Kinodes alates: 04.09.2020

2070. aasta. Maal on aset leidnud globaalne kliimamuutus, tuues kaasa radikaalseid muutusi inimkonna elus. Euroopas ja Aasias valitseb troopiline kuumus, Ameerika mandrit katab aga paks jääkiht. Kõige selle põhjuseks on pidevad tähtede sõjad, mille tulemusel hävis Maa kaaslane Kuu.

Kõik need kohutavad muutused on mõjutanud inimeste mõttemaailma. Neil puudub elekter, kõrgtehnoloogia ja majandus neile enam korda ei lähe. Nüüd on kõigi inimeste pilgud suunatud taevasse, kus hiigelsuurel staadionil mängitakse galaktika populaarseimat mängu – kosmopalli, mis on segu galaktikalahingust ja spordist. Selles mängus osalevad vaid tugevaimad sportlased. Pingelise mängu ajal kogu maapealne elu justkui peatuks. Galaktilised atleedid on pealtvaatjate jaoks kui jumalad, kes suudavad planeedi tulevikku muuta.

Peategelase Antoni jaoks (Jevgeni Romantsov) on kosmopall üks arulage mäng. Kodutu noormehe jaoks on palju olulisem leida töö ja alustada inimväärset elu. Paraku pöörab kohtumine kosmopalli treeneritega kogu Antoni elu pea peale. Selgub, et noormehel on üleloomulikud võimed, mis on mängu võitmiseks elulise tähtsusega. Lahvatanud armuleek kauni tütarlapse vastu sunnib Antonil andma mänguplatsil endast kõik. Tal ei aimagi, et inimkonna saatus on nüüd vaid tema kätes.


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: Džanik Faisijev
Osatäitjad: Jevgeni Romantsov, Maria Lisovaja, Viktoria Agalakova, Jevgeni Mironov


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.