Mu käpardist õnnehaldjas

Mu käpardist õnnehaldjas

My Fairy Troublemaker

1h 20min  |  Komöödia, Seiklus, Animatsioon  |  Kinodes alates: 11.11.2022

Kas tahaksite, et hambahaldjast saaks teie sõber? Kui jah, siis kogupere animafilm "Mu käpardist õnnehaldjas" on mõeldud just teile! See on lõbus ja haarav lugu kogu perele, täis seiklusi ja võlukunsti, lugu tõelisest sõprusest, mis aitab ületada ka kõige suuremaid takistusi.

Ühel hommikul ärgates ei suuda Maxie oma silmi uskuda - armas hambahaldjas Violetta, tiivad kenasti kokku seatud, magab rahulikult nukumajas. Selgub, et tal on tähtis ülesanne - ta otsib piimahammast, mis tuleb haldjariiki viia. Aga häda on selles, et Violetta sattus salaja inimeste maailma, tegemata piimahammaste kättesaamise eksamit! Kuigi haldjakoolis hoiatati, et inimeste maailm on ohtlik, hakkas see Violettale väga meeldima! Siin on nii palju ennenägematuid, ennekuulmatuid ja magusaid asju! Eriti šokolaad!

Lõhkunud hammast hankides kogemata haldjanupu, jääb uudishimulik Violetta inimeste maailma lõksu. Maxie jaoks osutub uus sõbranna aga tõeliseks katsumuseks! Ta tekitab kaose kõikjal, kuhu ilmub, ei oska üldse nõiduda, ja kui proovibki sellega tegelda, muudab kõik asjad lilledeks. Aga kui lõbus inimeste maailmas ka poleks, peab Violetta ikkagi koju naasma, sest kui ta seda õigel ajal ei tee, kaovad tema võluvõimed igaveseks ja ta ise muutub lilleks.

Saades aru, et Violetta võimed jäävad nõrgemaks, teevad Maxie ja Violetta kokkuleppe. Maxie aitab Violettal haldjariiki naasta!

Lavastaja: Caroline Origer


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: Caroline Origer


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.