Võimatu missioon: Surmav otsus - Osa I

Võimatu missioon: Surmav otsus - Osa I

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

2h 43min  |  Märul, Põnevik, Seiklus  |  Kinodes alates: 14.07.2023

Ethan Hunt (Tom Cruise) ja tema tiim asuvad oma senise karjääri kõige ohtlikumale missioonile: otsida üles kohutav uus relv enne, kui see valedesse kätesse langeb. Algab tappev tagaajamine, kus kaalul on kontroll homse üle ning kogu maailma saatus ja mängus tumedad jõud Ethani minevikust. Seistes silmitsi salapärase võimsa vastasega, peab Ethan kaaluma, kas missioon on tähtsam kõigest muust, kaasa arvatud nende elud, kellest ta kõige rohkem hoolib.

"Võimatu missioon: Surmav otsus - Osa I" on seitsmendaks peatükiks 1996. aastal alanud ülimenukas saagas. Lavastajaks ja stsenaristiks Oscari-võitja Christopher McQuarrie ("The Usual Suspects").

Osades Tom Cruise ("Top Gun: Maverick"), Ving Rhames ("Pulp Fiction"), Simon Pegg ("Shaun of the Dead"), Rebecca Ferguson ("Dune"), Vanessa Kirby ("Hobbs & Shaw"), Hayley Atwell ("Kapten Ameerika: Esimene Tasuja"), Shea Whigham ("Kiired ja vihased"), Pom Klementieff ("Galaktika valvurid"), Esai Morales ("Ozark") ja Henry Czerny ("Võimatu missioon" 1996).


Levitaja: Estonian Theatrical Distribution OÜ
Lavastaja: Christopher McQuarrie
Osatäitjad: Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Pom Klementieff, Shea Whigham, Mark Gatiss


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.