NT Live - Kogu tõde Eve'ist

NT Live - Kogu tõde Eve'ist

NT Live - All About Eve

2h 13min  |  Teater  |  Kinodes alates: 20.06.2019

Gillian Anderson („Salatoimikud“, „NT Live: Tramm nimega iha“) ja Lily James („Mamma Mia!“) on peaosas näidendis „Kogu tõde Eve’ist“, mille otseülekande salvestus tuuakse Londoni West Endist kinoekraanidele.

„Kogu tõde Eve’ist“ jutustab Margo Channingi loo. Ta on legend. Tõeline teatritäht. Ta on alati olnud tähelepanu keskmes. Nüüd aga ilmub välja Eve. Tema suurim austaja. Noor, kaunis Eve. Kuldne tüdruk, lihtne naabritüdruk. Aga te teate Eve’st juba kõike, eks ole …?

Ühe maailma kõige uuenduslikuma teatrilavastaja Ivo van Hove („NT Live: Vaade sillalt“) uus näidend heidab pilgu kadeduse ja ambitsiooni maailma ning tõstatab küsimuse, miks kestab meie kuulsuse-, nooruse- ja identiteedivaimustus ajast aega.

„Kogu tõde Eve’ist“ on Ivo van Hove adaptsioon 1950. aasta Joseph L Mankiewiczi samanimelisest filmist ja Mary Orri näidendist „The Wisdom of Eve“. Ivo van Hove uue lavaversiooni lavakujunduse ja valgustuse autor on Jan Versweyveld, kostüümid lõi An D’Huys ja muusika kaks Mercury auhinda võitnud PJ Harvey, helikujunduse autor on Tom Gibbons. Osatäitjad valis Julia Horan.


Levitaja: London National Theatre
Lavastaja: Ivo van Hove


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.