Hävitaja

Hävitaja

Destroyer

2h 0min  |  Draama, Märul, Krimi  |  Kinodes alates: 01.03.2019

"Hävitaja" on Nicole Kidmani (Moulin Rouge, Dogville, Aquaman) üks läbi aegade parimaid rolle pakkuv film, mille eest on ta juba paljudele auhindadele, sealhulgas ka parima naisnäitleja Kuldgloobusele kandideerinud. Võib julgelt öelda, et nii karmis ja võimsas rollis ei ole te Nicole Kidmani kunagi näinud. Kindlasti ei tohiks filmi vahele jätta need, kellele meeldivad sünged politseidraamad ja „nordic noir“ žanrisse jäävad filmid ja raamatud.

Kidman kehastab tugevat ja karastunud Los Angelese politseidetektiivi Erin Belli, kellel tuleb tagasi pöörduda ühe oma karjääri algusesse jääva juhtumi juurde. Noore politseinikuna sai ta ülesande imbuda sisse kriminaalsesse jõuku, kuid ülesanne lõppes traagiliste tagajärgedega ning see on teda terve karjääri piinanud. Kui jõugu ninamees uuesti välja ilmub, peab Bell oma minevikuga tõtt vaatama ning suhtlema nendega, kes olid juhtumiga seotud, et jõugu ninamehe Silase (Toby Kebbell) tegemistele lõplikult piir panna.

Lisaks Kidmanile teevad filmis kaasa Toby Kebbell (Kong: Skull Island, Dead Man's Shoes, Dawn of the Planet of the Apes), Sebastian Stan (I, Tonya, Black Panther, Black Swan), Tatiana Maslany (Emmy võitja ja Kuldgloobuse nominent sarjast Orphan Black), Scoot McNairy (Monsters, Argo, Gone Girl) ja Bradley Whitford (Get Out, The Post, The Cabin in the Woods)

Filmi on lavastanud Karyn Kusama, kes on eelkõige tuntud oma debüütfilmi, "Girlfight", poolest, mis võitis aastal 2000 Sundance Filmifestivalil parima filmi ja parima lavastaja auhinnad.


Levitaja: VLG Filmid OÜ
Lavastaja: Karyn Kusama
Osatäitjad: Nicole Kidman, Toby Kebbell, Tatiana Maslany, Sebastian Stan, Scoot McNairy, Bradley Whitford


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.