Kohtunik

Kohtunik

1h 35min  |  Komöödia, Draama, Krimi  |  Kinodes alates: 06.09.2019

Erilinastus koos filmitegijatega!

Uue Eesti filmi eriüritus leiab aset 5. septembril kell 19.20 kinos Coca-Cola Plazas, kus peale filmi vaatamist on kõikidel kohalolijatel võimalus kohtuda filmitegijatega ning esitada küsimusi, mis seoses filmiga tekkisid.

Kohtunik (Mait Malmsten) on mees, kes esindab kohtusaalis seadust ja rangeid reegleid, kuid tema enda eraelus puudub igasugune kord. Kui ta oma järjekordsel kohtuistungil määrab pikaajalise vanglakaristuse naisele, hakkab süüdimõistetud naise vend (Märt Avandi) teda jälitama. Vend leiab, et langetatud otsus on ebaõiglane ning nõuab, et kohtunik oma otsust muudaks. Kohtunik jääb endale kindlaks - otsus on langetatud. Meeste vahel tekkinud konflikti tõttu saab aga ühtäkki õigusemõistjast endast kurjategija. Suutmata oma süütegu tunnistada, põgeneb kohtunik Soome. Oma teekonnal teisel pool lahte, satub ta erinevatesse koomilistesse olukordadesse ja kohtab kummalisi inimesi.

“Kohtunik” on musta huumoriga vürtsitatud road movie, mille peaosades astuvad üles Mait Malmsten (“Kertu”, “Rotilõks”) ja Märt Avandi (“Vehkleja”, “Punane elavhõbe”). Filmi lavastaja ja stsenarist on Andres Puustusmaa (“Rohelised kassid”, “18-14”, “Punane elavhõbe”). Filmi tootis Leo Production ja levitab ACME Film.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Andres Puustusmaa
Osatäitjad: Mait Malmsten, Märt Avandi, Lee Trei, Sakari Kuosmanen


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.