Ratsa rikkaks

Ratsa rikkaks

The Hummingbird Project

1h 51min  |  Põnevik  |  Kinodes alates: 15.03.2019

Thrilleri kastmes mustas komöödias "Ratsa rikkaks" paljastab lavastaja-stsenarist Kim Nguyen ("War Witch") meie üha enam digilaiseeruva ja inimliku ahnuse varjukülgi.

New Yorgis elavad nõod Vincent (Jesse Eisenberg) ja Anton (Alexander Skarsgård) unistavad omal käel äri alustamisest börsil. kus võidu otsustavad millsekundid. Nende unistus? Vedada täiesti sirge valguskaabli liin Kansasest New Jerseysse, mis tooks neile konkurentide ees ajalise edumaa, see aga tähendaks sadu ja sadu miljoneid dollareid. Paraku ei kulge sel veidral tandemil ükski ettevõtmine mööda sirget joont. Anton on aju, Vincent on jutumees ning üheskoos viivad nad teineteist ja kõik enda ümber vääramatult murdumispunkti suunas. Lisaks muudele probleemidele hingab meestele kuklasse nende endine boss, hirmutavalt võimukas Eva Torres (Salma Hayek), kelle poolt endale seatud eesmärgile jõudmast ei takista teda keegi ega miski. Vincenti ja Antoni õnnetuseks on Eva uusim sihtmärk nende kahe hävitamine...

Osades Jesse Eisenberg ("Sotsiaalvõrgustik"), Alexander Skarsgard ("True Blood", "Sõda kõigi vastu"), Salma Hayek ("Desperaado", "Ehast koiduni"), Michael Mando ("Better Call Saul"), Sarah Goldberg ("Barry") ja Ayisha Issa ("12 Monkeys").


Levitaja: Estonian Theatrical Distribution OÜ
Lavastaja: Kim Nguyen
Osatäitjad: Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgård, Salma Hayek Pinault, Michael Mando


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid