Stockholm

Stockholm

1h 32min  |  Komöödia, Draama, Krimi  |  Kinodes alates: 19.04.2019

Entertainment One’i ja Sierra/Affinity psühholoogiline draama "Stockholm"põhineb tõsielulool ja selle peaosades mängivad Ethan Hawke (“Poisipõli”, “Treeningpäev”), Noomi Rapace (“Lohetätoveeringuga tüdruk”, “Prometheus”) ja Mark Strong (“Kingsman”, “Imiteerimismäng”). "Stockholmi" lavastaja ja stsenarist on Robert Budreau (“Sündinud sorgus olema”) ning film on toodetud Darius Filmsi, Lumanity, JoBro Productionsi ja Chimney Groupi koostööna.

"Stockholm" põhineb absurdsel tõestisündinud lool 1973. aastal toimunud pangaröövist ja pantvangikriisist, millest Daniel Lang kirjutas 1974. aastal New Yorkerile artikli “Panga draama”. Lars Nystrom (Hawke) üritab maskeeritult Stockholmis panka röövida. Ta võtab seal inimesed pantvangi, et sõpra Gunnarit (Strong) vanglast päästa. Pantvangide hulgas on ka abikaasa ja kahe lapse ema Bianca (Rapace).

Läbirääkimised uurijatega jooksevad rappa, kui peaministri nõudel ei luba politsei Larsil pantvangidega lahkuda. Tundidest saavad päevad ja Lars peab pantvange ähvardama, samas aga ka nende heaolu ja ohutuse tagama. Pantvangidel tekib vangistajaga ärev suhe, mis on iseäranis keeruline Biancale, kel Larsi hoolivat loomust nähes temaga tugev side tekib. See side panigi aluse psühholoogilisele fenomenile nimega Stockholmi sündroom.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Robert Budreau
Osatäitjad: Ethan Hawke, Noomi Rapace, Mark Strong, Thorbjørn Harr, Christopher Heyerdahl


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid