League of Legends EU Summer Finals

League of Legends EU Summer Finals

5h 0min  |  Sport  |  Kinodes alates: 09.09.2018

9. septembril ootame kõiki e-spordi sõpru nautima otseülekannet League of Legendsi suurejoonelisest Euroopa meistrivõistlusest.

Ajakava:

17.00 – Stardiloendus meistrivõistluseni, VR-mängude sessioon

17.30 – Eelshow, VR-mängude sessioon

18.00 – Avatseremoonia

18.15 – League of Legends EU Summer Finals

Eksklusiivne pakkumine: Iga piletiomanik saab endale piiratud koguses välja antud Coca-Cola League of Legends joogitopsi koos individuaalse koodiga, mille saab Hextech Chesti jaoks kätte League of Legends Client'is.

Meeleolukale League of Legends meistrivõistlusele aitab sisse elada Videogamers.eu, kes toob proovimiseks kohale virtuaalreaalsuse prillid. Oculus Rift ja PlayStation VR prillidega saab proovida selliseid mänge nagu Beat Saber, Richie's Plank, Rollercoaster ja veel palju muudki!

League of Legends Euroopa meistrivõistlus naaseb Madridi kõige tugevama konkurentsiga Spring Splitiga, kus Fnatic kavatseb tagasi võita oma Euroopa Kuningate tiitli. Nüüd, kui kogu ülejäänud Euroopa on valmis neid troonilt tõukama ja Euroopa meistritiitli endale nõudma, peab Fnatic ennast tõsiselt kokku võtma, kui ta tippu tahab jääda ja Madridi finaali jõuda.

Kes tõuseb tippu ja esindab Euroopat maailmameistrivõistlustel ja kes tehakse põrmuks?

Madridis asuv Palacio Vistalegre hakkab võõrustama Euroopa üht kõige kirglikumat rahvahulka, ning te võite kindlad olla, et koos teiste League of Legends fännidega saate tänu võrratu kvaliteediga otseülekandele osa võimsast möllust ja energiast.

Otseülekande kestus on umbes 5 tundi, kuid sündmuse pikkus võib meistrivõistlusest sõltuvalt pikeneda.


Levitaja: Piece of Magic Entertainment


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid