André Rieu: Amore - My Tribute to Love

André Rieu: Amore - My Tribute to Love

2h 45min  |  Kontsert  |  Kinodes alates: 28.07.2018

Miljonitele valsikuningana tuntud viiuldaja André Rieu maagiline kontsert "André Rieu: Amore - My Tribute to Love" 28. juulil kell 20.00 ja 30. juulil kell 19.00 Sinu kinodes Coca-Cola Plaza, kino Ekraan ja Viljandi kino Centrum

Üks maailma populaarsemaid lavaesinejaid André Rieu teatas, et tema 2018. aastal kodulinnas Maastrichtis armastuse pühitsemiseks antavad kontserdid kantakse üle enam kui 2000 maailma kinos.

Kontsert „Amore - My Tribute to Love“ on tunnustatud viiuldaja kummardus tema armastusele muusika vastu ja armastusele mõlema ta pere vastu – naise ja laste, aga muidugi ka tema Johann Straussi Orkestri vastu, mille koosseisus mees on esinenud üle 30 aasta. Kontsert järgneb Rieu eelmisel aastal välja antud albumile „Amore“ mehe enda versioonidega klassikalistest armastuslauludest nii popp- kui klassikalise muusika vallast.

Need unustamatud, André kodulinnas Maastrichtis toimuvad kontserdid on vaatemängulised. Fännid tulevad igal aastal kokku kõigist maailma nurkadest, et näha Andréd ja tema 60-pealist Johann Straussi Orkestrist ning sopraneid, tenoreid ja mõningaid väga erilisi külalisi esinemas uskumatul keskaegse linnaväljaku taustal. Kontserdid pakatavad huumorist, on lõbusad ja täis emotsioone igas eas vaatajale.

Iga-aastasest ainulaadsest muusikapeost saavad kinoekraani läbi alati osa ka sajad tuhanded maailma fännid, kellele pakutakse lisaks erilist kaadritagust materjali.

Ürituse juhiks on Charlotte Hawkins hommikuprogrammist Good Morning Britain, kes intervjueerib fänne ja annab edasi lausa läbi kinoekraani tungivat juubeldavat atmosfääri. Lisaks viib ta Andréga läbi kohe, kui mees lavale astub, eksklusiivse intervjuu!


Levitaja: Piece of Magic Entertainment


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.