KINOKLASSIKA: Mamma Mia!

KINOKLASSIKA: Mamma Mia!

Mamma Mia!

1h 49min  |  Komöödia, Muusikal, Kogupere  |  Kinodes alates: 06.06.2018

Donna (Meryl Streep) on iseseisev üksikema, kes peab väikest hotelli idüllilisel Kreeka saarel ning valmistub oma ainsa tütre Sophie (Amanda Seyfried) pulmadeks. Naisel pole aimugi, et eesmärgiga selgitada välja, kes on ta isa, on tütar kutsunud pulma kolm meest, kes külastasid seda paradiisisaart 20 aasta eest. Järgneva 24 kaootilise, maagilise tunni jooksul puhkeb õitsele värske armastus ning leiab kinnitust rahvatarkus, et vana arm ei roosteta. Sel saarel on kõik võimalik!

”Mamma Mia!” on hoogne kinoversioon ABBA surematutele lugudele rajatud hittmuusikalist, mida on käinud vaatamas enam kui 30 miljonit külastajat üle maailma. Osades Meryl Streep (“Saatan kannab Pradat”), Pierce Brosnan (“Thomas Crowni afäär”), Colin Firth (“Bridget Jonesi päevik”), Stellan Skarsgård (“Kariibi mere piraadid”), Christine Baranski (“Chicago”), Julie Walters (“Kalendritüdrukud”), Amanda Seyfried (“Veronica Mars”) jt.

Filmi valmimise juures on “põhisüüdlased” samad, kes show’st ülemaailmse fenomeni tegid: produtsent Judy Craymer, stsenarist Catherine Johnson ja lavastaja Phyllida Lloyd.

Lisaseansid tulevad näitamisele juunikuu kolmapäevadel.

KINOKLASSIKA sündmustesarja raames näitamisele tulevad filmid on kõik digitaalselt taastatud. Minimaalselt 2K resolutsiooni ja kvaliteetse 5.1 heliga.

NB! Film linastub inglise keeles ilma subtiitriteta.


Levitaja: Park Circus
Lavastaja: Phyllida Lloyd
Osatäitjad: Meryl Streep, Amanda Seyfried, Stellan Skarsgård, Pierce Brosnan, Colin Firth, Julie Walters, Christine Baranski


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.