Müstilise kellaga maja

Müstilise kellaga maja

The House with a Clock in its Walls

1h 44min  |  Õudus, Fantaasia, Müsteerium  |  Kinodes alates: 28.09.2018

Amblini klassikute uskumatute sündmuste ja ootamatute olukordade traditsiooni jätkava Amblin Entertainmenti “Müstilise kellaga maja” peaosades on Jack Black (“Jumanji: Tere tulemast džunglisse”) ja kahekordne Oscari-võitja Cate Blanchett (“Thor: Ragnarök”).

See maagiline seiklusfilm jutustab 10-aastasest Lewisest (Owen Vaccaro, “Papside lahing” 1 ja 2), kes läheb elama oma onu vanasse krääksuvasse majja, millel on salapärane tiksuv süda. Lewise unise ilmega uues kodulinnas aga hakkab pulbitsema elu, kui poiss kogemata surnud äratab ning siis end sortside ja nõidade maailmast leiab.

John Bellairsi kirjutatud ja Edward Gorey illustreeritud armastatud lasteraamatul põhineva “Müstilise kellaga maja” lavastajaks on meisterhirmutaja Eli Roth ja käsikirja autoriks Eric Kripke (telesarja “Supernatural” looja). Teistes peaosades on Kyle MacLachlan, Colleen Camp, Renée Elise Goldsberry, Vanessa Anne Williams ja Sunny Suljic, produtsendiks Mythology Entertainmentist Brad Fischer (“Suletud saar”) ja James Vanderbilt (“Sodiaak”) ning ka Kripke ise.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Eli Roth
Osatäitjad: Cate Blanchett, Jack Black, Renée Elise Goldsberry, Lorenza Izzo, Kyle MacLachlan


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid