Mehed mustas: globaalne oht

Mehed mustas: globaalne oht

Men in Black: International

1h 55min  |  Komöödia, Märul, Ulmefilm  |  Kinodes alates: 14.06.2019

Kõige esimene „Mehed mustas“ film linastus kinodes 1997. aastal. Tohutult edukaks ja kriitikute lemmikuks osutunud stiilne, nutikas ja lõbus ulmekomöödia tutvustas meile kahte väga omapärast planeet Maad kosmiliste olendite eest kaitsvat agenti. Kuulsate agent K ja agent J-na astusid üles Tommy Lee Jones ja Will Smith.

Nüüd on Smith ja Jones oma kuulsusrikka mantli üle andnud „Kiirete ja vihaste“ seeria kaheksanda osa lavastajale F. Gary Gray ja Marveli Kinouniversumiga tuule tiibadesse saanud sarmikatele näitlejatele Chris Hemsworthile („Thor: Ragnarök“, „Bad Times at the El Royale“) ja Tessa Thompsonile („Creed II“, „Thor: Ragnarök“).

Mehed mustas on kanda kinnitanud kogu maailmas, aga sama on teinud ka universumi rämps. Meie kaitsmiseks asuvad koostööle autasudega pärjatud agent H (Chris Hemsworth) ja sihikindel uustulnuk M (Tessa Thompson) - ootamatu paar, kellest võib siiski asja saada. Kui nad seisavad silmitsi uue tulnukaga, kes võib võtta ükskõik kelle kuju, sealhulgas nende agendid, peavad nad ühendama jõud ülemaailmsel seiklusel, et päästa nii agentuur kui ka kogu maailm hävingust.

Jätkates sama süžeeliini, et meie keskel elavad teiste maailmade tulnukad, toob „Mehed mustas: globaalne oht“ meie ette uued agendid, relvad, tulnukad ja sündmuskohad, kasutades selleks tervet rida populaarseid ja andekaid näitlejaid, sealhulgas Chris Hemsworth ja Tessa Thompson peaosades, Emma Thompson taas oma rollis Mehed Mustas orginatsiooni juhina, ning Liam Neeson, Rebecca Ferguson ja Kumail Nanjiani teistes võtmerollides.

Filmisarja „kaitseinglitena“ naasevad Walter F. Parkes ja Laurie MacDonald, kes on alates 1997. aastast produtseerinud kõik neli filmi. Lavastajana annab järjefilmile uue mõõdu, huumori ja ainulaadse nägemuse F. Gary Gray, kelle töö hulgas on võimsaid märuleid ja põnevikke („Kiired ja vihased 8“), pöörane komöödia („Hull reede“) ja suur draama („Straight Outta Compton“). Filmi stsenaristid Art Marcum ja Matt Holloway kirjutasid varem stsenaariumi „Raudmehele“, mis aitas orbiidile Marveli filmimaailma ja sai inspiratsiooni esimesest „Mehed mustas“ filmist. Filmisari „Mehed mustas“ on tõepoolest tuntud oma loomingulisuse ja leidlikkuse poolest - see sulatab komöödia, ulme ja seiklused kokku üheks valemiks, mida hakkasid kasutama ka teised filmisarjad.

Columbia Pictures esitleb koostöös Tencent Picturesi, Amblin Entertainment Productioni ja Parkes+MacDonald Image Nationiga F. Gary Gray filmi „Mehed mustas: globaalne oht“. Näitlejatena teevad kaasa Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Kumail Nanjiani, Rebecca Ferguson, Rafe Spall, Les Twinsi nimel tegutsevad Laurent Bourgeois ja Larry Bourgeois, Emma Thompson ja Liam Neeson. Lavastas F. Gary Gray.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: F. Gary Gray
Osatäitjad: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Rebecca Ferguson, Emma Thompson, Liam Neeson


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.